Fick pressmeddelande om denna grej idag! Tänkte skriva imorgon vad det är, men tills dess:

Vad är detta?

Skriv en kommentar och jag skickar en flaska Mousse (den som kom i Beautybagen) till den som kommer på rätt svar alternativt den fyndigaste förklaringen! Om du också fått pressmeddelandet, förstör inte det roliga! ;) Ni har till söndag kl 12.00 på er =)

  1. Det är en rulle med massa sticksiga saker man kallar nålar på, man drar den över hude, får jätteont, jäättestora röda prickar. Men det blir bättre, tror jag…

    (Beauty Roller heter detta ting som skickats från h-vetet) ;)

  2. Den kallas Beauty Roller! Det ser ut som en liten roller med nålar som man rullar över ansiktet för att kicka igång blodcirkulationen! ;D Den ska minska risken för rynkor och ärr, men jag tar nog hellre en rasp och kör över ansiktet än den där läskiga saken!

Comments are closed.