28 april, 2024

Läppgunksresan: #9 Kiko Lipgloss Diva Shine

Detta läppglans från Kiko köpte jag på Pashion (butiken som jag hade långtgående planer på att öppna här i stan förresten!) för två år sedan. Det står inte på tuben – för det är en tub men med svampapplikator – vilken färg det är, utan bara Lipgloss Diva Shine. I tuben ser den väldigt fuschiarosa ut, men den är väldigt skir på läpparna.

Den smakar lite illa, unket kanske, men jag gillar konsistensen och färgskimret. Den är späckad med glitter men det syns inte mycket på läpparna. Det är inte en massa grovkorning glitter som rivs liksom. Stort plus för att det är en tub, enkelt att klämma ut lite så svampen når ordentligt.

4 tankar på “Läppgunksresan: #9 Kiko Lipgloss Diva Shine

  1. Kände att jag bara var tvungen att svara här. Det var inte meningen att mitt svar på Bjooti skulle låta surt på något sätt. Stort förlåt om den gjorde det :)

  2. Kul att du gillade min nya klänning. Jag hoppas att jag kan ha den imorgon. För övrigt så skulle du nog passa minst lika bra i klänningen som jag, du är ju inte alls tjock med din platta mage! Jag däremot kommer nog att få gå och hålla in min putande chipsmage hela kvällen. Men vill man vara fin…. Ses imorgon!

  3. Sofia: Nejdu, jag har mage som fan och rumpa plus feta ben! Så inga fodral på mig tack!

Kommentarer är stängda.