28 mars, 2024

Läppgunksresan: #1 BlackOnyx Lipshine

Klicka för större bild!

Ok, när ni ser bilden här brevid kommer ni förstå att jag behöver denna gunkresa. Jag har ingen koll alls på mina grejer; det smink jag använder varje dag står ju framme på sminkbordet (thank GOD för sminkbord!) men alla skuggor ligger i en liten låda och alla läppglans och läppstift ligger i en annan. Och ni ser ju, det är ingen ordning alls där i! Likaså med nagellacken förresten, fast de ligger i en låda i vardagsrumsbordet åtminstone.

Så, nu börjar min egen resa! Som främst är för min egen skull. Vore suveränt om jag hade en anledning att gå igenom alla kladdiga läppglans jag har och sortera ut de som helt enkelt är fula eller för gamla. Hur börjar man då? Jo, blundar och tar ett ur röran!

I give you BlackOnyx Lipshine nr 6295! Ja ni ser ju själv, det räcker dåligt, är flammigt och rinnigt. Helt ok färg, men det är rätt kasst måste jag säga. Billigt men inte bra. Tyvärr!

3 tankar på “Läppgunksresan: #1 BlackOnyx Lipshine

  1. Hm… Det där kan du nog slänga. Såg inget kul ut alls… Men, färgen är, som du säger, fin… Jag rensade hejvilt i min kladdiga glanssamling. Fick bort ett tiotal men andra kan jag inte skiljas från trots att jag knappt använder dem. Man är ju hamster….

  2. Sminkan: Ja, det är helkasst. Så det kommer absolut rensas bort, jag har så dålig koll på vad jag har så jag köper nästan aldrig läppglans… Måste skaffa mig en överblick :D

  3. Usch vilket lipgloss! Jag vill mer än gärna höra din åsikt om det ljusrosa deliglosset! Gillar det själv men skulle väldigt gärna vilja veta vad du tycker :D

Kommentarer är stängda.