23 april, 2024

L’oreal Infallibe Never Fail Lipcolour Compact

Vi var en snabbis på stan ikväll för att köpa ben, skruv och alldeles för få plugg till vår tv-bänk. Vi har fått en riktigt fin ljudanläggning från Sony med dvd-spelare av min pappa (”ett lån på obestämd tid”) och ville installera den ikväll. Tyvärr fick vi det inte klart eftersom vi måste köpa mer plugg. Men det kommer bli fint som bara den!

Jag fick bara några minuter på mig att gå från pyjamas-i-soffan-läge till besök-på-stan-läge, så där kan jag referera till ett tidigare Pret-ty-inlägg. Det jag valde att prioritera var huden och mascara. Jag svepte ID Bare Minerals över fejset och så var det bra med det. Måste köpa en mjukare Kabukiborste, den jag har sticks så otroligt mycket!

Färgen på bilden heter Azalea.

När vi ändå var på stan gick vi givetvis in på Kicks och Makeup Store. Ingenstans på Kicks såg jag Maybellines nya mineralsmejk men däremot såg jag detta läppstift/läppglans från L’oreal: Infallibe Never Fail Lipcolour Compact. Det består av ett läppstift eller gloss som ska hålla för allt, samt ett läppbalsam. Jag testade lite av det på handen och jag börjar tro att jag aldrig kommer få bort det igen! Färgerna kan jag inte uttala mig så mycket om men jag ska absolut testa mer av detta nästa gång jag går på stan.

Makeup Store får in Frudelicious nästa vecka, är det bara i Norrköping man får vänta på alla kollektioner?

En tanke på “L’oreal Infallibe Never Fail Lipcolour Compact

Kommentarer är stängda.