27 april, 2024
Okategoriserade

En vidrig dag – men världens bästa arbetsgivare

Idag var nog den värsta jag upplevt på länge, ja om man tänker bort allt med dödsfall och begravningar förstås! Här i Östergötland har det vräkt ner i flera dagar, sedan igår tror jag. Och idag var min första dag tillbaka på Ekolådan.

Det gick väl inte bra direkt, så mycket kan vi ju vara överens om.

Nej, inga personskador om man bortser från blöta fötter. Inte heller några plåtskador på skåpbilen. Men försök köra en framhjulsdriven Ford med blankslitna däck och du sitter i snödrivorna du också. På en gata i Linköping hade de under dessa två dagar inte plogat alls. Där satt jag i en dryg timme kanske och väntade på min kollega Hasse. Han körde ju såklart min bil helt utan problem, så visst, lite mitt fel var det nog också. Lite ringrostig liksom.

Fick iaf en annan bil, min vanliga Mercedes Sprint. Bakhjulsdriven med dubb, men körde fast med den också. Fick till slut ge upp och åka hem. 

Men som sagt, vilken underbar människa min kollega Hasse är! Hjälpte mig helt utan några protester. Likaså min chef Åsa som försökte fixa med bilar och uppdelning av morgondagens runda här i stan. Är såklart väldigt tacksam över att jag fick tillbaka mitt jobb, även om jag bara tog tjänstledigt. Världens bästa arbetsgivare, helt klart!

Det borde den där skitboden lära sig något av…

4 tankar på “En vidrig dag – men världens bästa arbetsgivare

  1. Brukar inte kommentera, men likväl läsa. Idag var jag bara tvungen, för att du var så himla rolig ”den där skitboden”. Det är som om jag helt plötsligt bara fattade allt du snackat och gnällt om.

Kommentarer är stängda.