Godmorgon!

Eller ja, det är ju mitt på dagen nu, men här har dagen just börjat. Satt ju uppe sent igår och det blev lite av en baksmälla idag. Men jag tänkte visa er hur jag ser ut numera, utan smink. Jag har nu använt min African Black Soap i ca en vecka och jag tycker att min hud har blivit bättre bara på den korta stunden. Finnar har mognat fortare och försvunnit och andra orenheter börjat rensas ut. ABS ska även hjälpa mot pormaskar, återstår att se!

Ni ser också pigmentfläckarna jag har på pannan. Visst är de fortfarande där, men även de har blivit lite blekare. Lätt att säga mitt i vintern dock och med den solfattiga sommaren som var. Men kanske att StriVectin ändå hjälpte en del.Jag använde också Cliniques Surge Mask inatt och ja, än så länge känns inte huden särskilt återfuktad.

Håret ska vi inte prata om, tror jag har fått en produkt i det (Waterclouds torrshampo?) som gör det smutsigt i förtid. Får hälla i lite vetemjöl och hoppas på det bästa =)

Well, så här ser jag ut!

 

Okategoriserade
 1. Du är fin, och din hy, tänk vad den förändrats under den tid jag följt dig! ^^

  Afrocan Black Soap… Ska nog testa den, har fortfarande inte hittat en riktigt bra men naturlig lösning till min ansiktsrengöring/vård.

 2. Shit, vad olika det är! Jag tycker ju att du har jättefin hy, i jämförelse med min. Menar inte att förminska dina känslor angåemde din hy men ja, hoppas du fattar :)

  Vore kul med uppföljande recension av Abs, jag har precis beställt en, hoppas på den, jag är 30 och har just nu mer finnar och irritationer än nånsin, blö!

  • @Alex, Jag fattar! Så är det ju alltid! Tex om man har rakt hår vill man ha lockigt och tvärtom.
   Jag ska recensera både den fasta och den flytande tvålen! Kommer inom kort!

Comments are closed.