Veckans fråga:
Har ni fördomar (befogade eller obefogade sådana) mot billigare märken a.k.a budgetmärken så som Isadora, Viva la Diva, Yves Rocher, Maybelline etc?

Jag skulle nog tro att jag har en del fördomar, många dessutom bekräftade. Men jag har minst lika mycket fördomar mot dyra märken som sägs vara så otroligt bra! Som Mary Kay eller Forever, det finns kassa produkter oavsett märke och prisklass.

Men jo, en foundation tex får gärna kosta lite, och visst har jag shoppat massor  med gunk för att det varit billigt eller köpt bara för det dyra märket på asken. Men generellt tycker jag nog att mellanskiktet är det mest prisvärda, som tex MUS eller Lumene. Fast märken som Viva La Diva och IsaDora är helt ok tycker jag, däremot har jag väldigt svårt för billigt smink som säljs i såna där små portföljer – tex på Pashion och Åhléns. Den kvalitén är grymt dålig!

Seg och less idag. Nya tag imorgon skulle jag tro!

  1. Jag håller med om att de där boxarna håller riktigt dålig kvalitet. Köper inget mer från Markwins eller The colour institute.

Comments are closed.