Godmorgon!

Är det någon som provat trådning av ögonbrynen? Stina-Lee har ju skrivit en del om det och jag har hört talas om det tidigare men aldrig provat själv. Igår såg jag att Mei-Ya i Norrköping trådar, för 160 kr tror jag det var (för hela ansiktet).

Ska jag offra ögonbrynen tycker ni?

  1. Jag testade att göra på mig själv och det var inte så svårt bara man fått in snitsen. Men det krävs nog ganska mkt träning för att få bort lika mycket som med pincett. Fast när det kommer till de nästan osynliga stråna som man själv inte ser så var den superb.

  2. En kompis brukade alltid få hjälp med plockning med tråd, det var något man lärde sig som barn i princip i hennes kompis familj. Såg riktigt häftigt ut.

  3. HMS: Hm, tydligen tvinnar dom en tråd på nåt vis så hår lossnar, heh. Kolla youtube, sök på threading. Kanske nåt för dig??

  4. Hej!

    De har trådning på Hairteam på Kungsholmen, på hantverkargatan ligger det. Hon är duktigt och har gjort trådning i många år. Går dit några gånger per år för trådning. Bekväm hårborttagningsmetod faktiskt.

Comments are closed.