27 april, 2024
Okategoriserade

Vila i frid älskade vän…

Nu är det över. Ben Gun’s Wendela 1993-04-18 – 2012-10-10 kl 15.25.

Herregud min älskade lilla kisse, tack för allt! All den kärlek du gett mig, all glädje och lycka varje dag sedan du adopterade mig. Alla roliga stunder och alla tillfällen du fått mig att skratta och sucka när du kräkts på vita mattan…

Tack tack tack! Mitt hjärta är alltid förevigt ditt!

Alla inlägg med Wendy hittar du här!

30 tankar på “Vila i frid älskade vän…

  1. Åh, även jag gråter nu. Så fin bild, så fint skrivet, så fin relation med en underbar katt!
    Vila i frid Wendy, kramar till er båda Karin och Anders

  2. Jag beklagar sååååå mycket! Jag vet vad hon betyder för dig och vet att detta är jobbigt.

  3. Skickar kramar och mina kondoleanser. Jag vet exakt hur jäkla jobbigt det är och det finns inga ord som kan trösta ordentligt eller beskriva det du går igenom.

  4. Kram! Nu är det tomt – tänker på dig. Nu har hon frid, vackra fina Wendy. Lilla hjärtat. Tänk vilket långt och fint kattliv hon fick tillsammans med dig, och vilken glädje hon har skänkt i så många år – den där fina glädjen som bara en kisse kan ge!

  5. Sånt här är sorgligare än människors död, om du frågar mig. Jag blir faktiskt lite tårögd. Skulle kunna ta mig en gråt om jag ville, men det har jag ingen lust med, så jag håller tillbaka.

  6. Vila i frid lilla kissen. Beklagar sorgen. Hon fick ett långt fint kattliv och skuttar lyckligt i katthimlen nu, inte mycket till tröst, men vetskapen om att hon haft ett bra liv känns bra.

  7. Wendy har haft ett långt och bra liv med er så hon var säkert nöjd med sitt liv! Sen för er som är kvar blir det ju en stor sorg, jag beklagar verkligen.

  8. beklagar sorgen….så hemskt när ens bebis försvinner… trösten är att man har gett sin bebis verkligen allt gällande kärlek, mys och lek, så dem har haft bra liv, bättre än många andra. R.I.P.

  9. Beklagar verkligen, jag får tårar i ögonen när jag läser dina ord. Känner din sorg och skickar kramar genom cyberrymden. Ta hand om dig!!!

  10. Beklagar sorgen! Det är en otroligt tung tid för er nu, förstår jag. Vår hund somnade in för nästan ett år sedan och han blev fjorton år. Vi saknar honom fortfarande!

  11. Lilla Wendy… som jag följt via bloggen….Tänk vilka härliga år ni har haft illsammans!

  12. Beklagar verkligen sorgen! Minns när min älskling Bembas dog för många år sedan och efter det beslutade jag och min sambo för att skaffa barn. Bembas hade varit som vårt barn och så stor var vår kärlek till honom och så stor plats tog han i våra liv att vi inte ens tänkte tanken på barn innan han dog.

  13. Min perser dog nyligen i en olycka, sörjer honom lika mkt som om det vore en människa. Men bara en annan katt-ägare kan förstår hur det känns! Kram!

  14. Har inte varit här på ett tag och blev så ledsen när jag såg att Wendy inte finns längre. Mina tårar trillar för Wendy. Påminner så mycket min egen Bilbo nu på ålderns höst. Tänker på er i er sorg och sänder några kramar.

Kommentarer är stängda.