25 april, 2024

Vecka 39 med Instagram

Ännu en vecka, som började riktigt härligt med ett nytt jobb och massor med grattis överallt! =)) Det blev en riktigt bra vecka, även om örat besvärade mig en aning…

1. Förutom det nya jobbet, började jag veckan med Revaxör i örat. Hjälpte inte ett dugg men det var ju gosigt att mysa med Wendy.
2. På måndagen eller om det var tisdagen kom DHL med lådor fyllda med piCture pOlish! Rooligt! Blir ett tidigt utskick, före den 15e tror jag.
3. Onsdag och jobb igen i Linköping. Det är väldigt vackert med regndroppar efter nattens regn. Här på små tomater.
4. Och på rosorna.

1. Jag var väl ingen ros direkt, trött efter flera sömnlösa nätter…
2. Men på eftermiddagen fick jag Nubars nya Simplicity Meets Elegance! Wiieee! Nubar är månadens märke på Nailmail, det har ni väl inte missat?
3. Här ser ni dem swatchade på ett kuvert…
4. En brygga i Tannefors, vacker höstfägring.

1. Äntligen klar för dagen och på väg hem! Trött och seg men glad. Fast det syns ju inte =)
2. Mer höstfägring, här vid Arbetets Museum. Detta är en vy jag ser rätt ofta, kan faktiskt inte se mig mätt på den här utsikten!
3. Fredag morgon, jag är på väg till Östertulls Vårdcentral för att skölja bort vaxproppen i örat. Här Östra Promenaden, så vackert!
4. Och så lackade jag med Boron från Cactus Nail Polish inför holofredagen. =)

1. Jag fick en bukett oranga rosor av mamma som Hurra nytt jobb!-present och här är en som slagit ut =)
2. Lördag och det är Kulturnatten i Norrköping! Min kusin Frank kom eftersom han blivit engagerad som DJ. Men här är det Anders som visar och berättar hur det går till.
3. För Nemcom som Anders är med i har lanserat Nemcom Arena med dj-skola och sånt! Riktigt bra priser och ännu bättre lärare! Anders har varit dj sedan innan skivspelaren uppfanns, han brukade scratcha med stenar där i grottan! ;-)
4. Och så var det öppet hur på SVT och Östnytts studio. Här sitter de och berättar om borttappade hundar och skottlossningar.

1. Senare gick vi till Grammofon, en helt ny studio vackert utsmyckad. Vad heter konstnären till dessa figurer?
2. Vi lyssnade bland annat på Tonarvet, en riktigt fin grupp där cello är en del av bandet. Just denna konsert var dock inte optimal, alldeles för höga gitarren och cellon hördes knappt.
3. Och så gick jag hem och myste med Wendy =)
4. Söndag eftermiddag, vi var alla lite ”bakis”, Anders och Frank kom hem vid sex på morgonen så de var lite trötta. Jag lackade om till Nubar Royal Blue. Lovely!

Och det var den veckan det! Denna började rätt bra den med, ni får väl se nästa vecka eller följa mig på Instagram – akrogirl heter jag!