Clinique lanserar en ny mascara nu i höst, en mascara som ska ge lika långa fransar som namnet – High Impact Extreme Volume Mascara! Bilden nedan är ju cool, eller hur? Vore kul att testa denna, får se om jag får möjlighet!

Skruva upp volymen på dina fransar med Clinique High Impact Extreme Volume Mascara

Få extrem volym på dina fransar med Cliniques nya High Impact Extreme Volume Mascara. Fransarna blir luftiga och sprids ut i alla riktningar. Resultatet är en dramatisk, voluminös och glamorös ögonfranslook på ett ögonblick. Så säg farväl till fransar som tappar andan mitt på dagen. Nu förblir de fylligare och mer uppseendeväckande än någonsin.

Den här nya mascaran med extrem volym täcker varenda vinkel på dina fransar tack vare den överdimensionerade borsten som med sin stora yta gör det lätt att bygga upp fransarna snabbt och lätt. Mascaraformulan lägger sig vid roten av fransarna och glider lätt över vartenda franshår. Varje tag med borsten efterlämnar fransarna perfekt åtskilda, definierade och lyfta. Den rundade spetsen når även de allra minsta fransarna.

Pris:280 kr.

Okategoriserade