28 april, 2024

Obamas installation!

Foto: Ron Edmonds/AP, Bilden lånad via svd.se
Foto: Ron Edmonds/AP, Bilden lånad via svd.se

Nu ska vi se på Omabas installation! Äntligen kanske USA kan bli en nation att räkna med i FN och i klimatfrågorna.

Har inte gjort mer idag än lagt upp bilderna på Casey. Är riktigt slö nu, väntar på att mitt jobb ska höra av sig och försöker fortfarande lösa problemen i Nailmail. Igår var vi åtminstone ute en sväng, idag känns det rätt segt.

Vad vill nu att jag ska skriva om?

6 tankar på “Obamas installation!

  1. Så det är fortfarande problem med nailmail tråkigt att höra.
    Jag hoppas att det löser sig för jag älskar verkligen tjänsten, att få hem fantastiska lack varje månad!

  2. Hej på dig!
    Jag skriver till dig för att jag har läst din blogg. Måste säga att den är väldigt inspirerande och fint gjord. Jag har arbetat med hudvård i 12 år som extra för jag har det som ett intresse. Nu mera arbetar jag med ett märke som jag nu arbetat med i 1år. Jag såg inte att du skrivit något om detta alls, därför antar jag att du aldrig fått möjlighet att testa det. Jag blir hela tiden väldigt glatt överaskad för varje ny produkt jag testar av detta märke. Kan ju helt klart säga att detta är ett av de absolut bästa märket som finns på marknaden. Det säger jag inte bara förr att jag säljer det utan jag vet forskningen bakom och har sett resultat, även hudterapeuter har börjat ta in det på sina salonger nu. Jag skulle jätte gärna vilja träffa dig och ge dig en ansiktsbehandling så du får testa våra produkter (ett test tar jag inget för, då behandlar jag 1/2 ansiktet gratis) om du har möjlighet nu till helgen för jag ska då upp till Norrköping , annars bor jag i Stenungsund 5mil norr om Göteborg.
    Med Vänliga Hälsningar Sol Ottosson

  3. Nej men va kul! Vilket märke rör det sig om, kanske har jag iaf hört talas om det?
    Vore verkligen jätteroligt att få testa, har inte haft råd med behandlingar och krämer alls de senaste åren. Så självklart vill jag prova, om det inte kostar för mycket…
    Jag har mailat dig Sol =)

  4. Jag är ett stort fan av din blogg, tycker du skriver på ett sånt bra sätt. Det är lättläst och skrivet på ett sätt som fångar en. Om jag ska komma med ett förslag som kan göra din blogg bättre eller vad jag vill läsa om så är det smink! Nagellack i all ära men jag personligen är inte så intresserad av det (tyck gärna att jag är en torris). Jag vet inte om du inte arbetar som du gjorde förut men jag saknar verkligen dina ”Dagens mejk”! Har full förståelse för att man inte har värsta partysminkningen om man bara ska vara hemma men lite mer mejker skulle jag verkligen vilja se. Du sminkar dig ju helt underbart! En stor kram till dig!

  5. Jag håller med föregående talare, mer underbara mejker! Jag är väl också tråkig men mitt intresse för nagellack är lika med noll så jag gillar också bäst att få se en riktigt fin ”dagens”. Då blir jag så inspirerad även om min skills är beyond yours :)

Kommentarer är stängda.