19 april, 2024

Nailart Sunday: Jag röstar på Fi!

fi-nailart

Idag är det val till EU-valet, årets första val detta supervalår! Jag röstar alltid, det är min demokratiska skyldighet att se till att min åsikt görs hörd – annars kan jag ju bara hålla käften med mina åsikter. Så RÖSTA FÖR I HELVETE! Stanna inte hemma, alla soffliggare gynnar enbart SD och deras nassesvin till följare. Rösta även om du inte vet vad det går ut på, just do it!

Personligen blir det Feministiskt Initiativ. Jag vill ha in den feministiska agendan i EU-parlamentet och skicka en tydlig signal till resten av världen att det är nog nu. Därför har jag också målat naglarna rosa och försökt mig på en nailart inför dagens val. Ikväll ska jag också på valvaka i Kulturhuset, så bäst att klä upp sig liksom.

Jag har använt striping tape och en dotting tool, försökte efterlikna de här trianglarna som ni ser i bakgrundsmönstret samt även de symboler som ofta används. Basfärgen är Orly – Frolic medan det mörkare lacket är Flormar U18 och rosa prickarna/mönstret är Tromborg Hera. Inte snyggaste jag gjort eller sett, men ändå tydligt vad jag tycker.

Så, gå och rösta nu och besök också för all del LeLack för veckans Nailart Sunday!


fi-nailart-2fi-nailart-3

 

13 tankar på “Nailart Sunday: Jag röstar på Fi!

  1. Hej du! Jag håller med och ska gå och rösta såklart! Och vet, min ene bror har sagt att han kanske ska rösta på F!, jag blir så glad när det finns män som tänkt ett varv till och fattat hur det hänger ihop. Nu ska jag gå och rösta!

  2. Härligt att du vågar ta ställning! Och budskapet på dina naglar går inte att misstolka, inte för en endaste sekund.

  3. Jättepassande naglar idag! ♥ Du måste ju få en massa kommentarer och beröm för dom på valvakan!

Kommentarer är stängda.