2 maj, 2024
Okategoriserade

En provlåda Style by Box

Fick för någon vecka sedan en Style By Box i brevlådan. Jag skrev upp mig hos dem för länge sedan men aldrig fått någon låda hemskickad, nu fick jag en som pressprov. Håhåjaja.

Style By Box är en prenumerationstjänst där du skriver upp dig och utifrån din profil får du (eller får du inte) en låda hemskickad till dig med små prover. Proverna finns sedan att köpa till rabatterade priser på Style By Box hemsida. För att göra köpet enklare får man också med ett blad med QR-koder som du bara scannar av med mobilen och sedan direkt går till shoppen.

Jag fick en servett Tan Can, 2 prover från REN (F10 Smooth and renew peel mask samt Vita-Mineral radiant day cream) och en liten provmascara med Blinc. Och en karta tuggummi. Helt ok innehåll alltså men inget jag är sugen på att köpa fullsize av.

Style By Box är alltså en gratistjänst, så det kostar inget att vara med men å andra sidan är chansen ganska stor att du helt enkelt inte/aldrig får en låda. Men läs gärna mer på Style By Box om du är nyfiken!

 

Jag har fått denna produkt i recensionssyfte. Mitt omdöme påverkas inte av detta.