Gah! Har varit ledig nu sedan den 18e december! Förutom en tripp till Åland på julafton, ett besök på MediaMarkt och slutligen stan i fredags har jag knappt varit utanför dörren! Ok att jag varit sjuk och verkligen velat ta det lugnt, men nu är jag trött på det här!

Imorgon är det jag som går upp då solen fortfarande är uppe och tar en fotopromenad eller nåt. Kanske jag sminkar mig tom!

  1. Tack så mkt :) Känner igen det där fenomenet med att sova bort dagen och sedan gå i pyjamas resten av kvällen innan det är dags för sängen igen.

  2. Hehe! Så klart du får. Men bara om jag får ditt smink och lite vila. Njut så länge det varar för sedan sitter man i skiten. Betalt eller inte. Tiden är mer värd så länge man har pengar så man klarar sig i alla fall. :)

  3. Jo man ska kanske inte klaga men jag önskar jag hade mer tid för annat. Nu ska här sovas en riktig sjönhetssömn. Har jobbat sedan jag kom hem typ. kram!

Comments are closed.