29 april, 2024
Okategoriserade

Tävling: Vinn mask från Formula 10.0.6!

Tävlingen avslutad!

Dags för en tävling igen!

Två av mina kära läsare kommer få chansen att vinna ett paket med tre masker av Formula 10.0.6 In the T zone! Jag provade masken igår, man ser ju rätt rolig ut men den är skön och svalkande. Förutom just de mattande egenskaperna kan jag tänka mig att den är skön när man bränt sig i solen.

Så hur gör man för att vinna? Jo, jag vill ha ditt bästa tips på en ansiktsmask som man kan göra hemma med grejer från kylskåpet eller skafferiet! Så shoot, ni har fram till onsdag på er!

 

Formula 10.0.6 In the T zone

In the T zone är en unik ansiktsmask i tyg som är speciellt utvecklad för att passa den besvärliga T-zonen. Produkten innehåller zink och havre som balanserar huden och gör den mindre fet och oljig samt hjälper till att motverka pormaskar och finnar.
In the T zone innehåller också örten Marshmallow som används till att läka inflammationer sedan urminnes tider. Örten hjälper till att läka och lugna huden.

Produkten gör huden matt och rengjord på djupet. Varje förpackning innehåller tre stycken engångsmasker. Pris 99kr

Användning: Använd masken på rengjort hy. Applicera masken i T zonen och låt den verka i femton minuter.

Hudvårdsserien FORMULA 10.0.6 lanserades redan år 1933 på den amerikanska marknaden som ett av de första varumärken inom hudvård. År 1960 stod deras första fulla sortiment inom rengöring och behandling klart, med produkter som både passade normal hy och problemhy. År 2008 genomgick FORMULA 10.0.6 stora förändringar. Nya produkter utvecklades och gamla produkter förbättrades för att säkra en så hög kvalité och effektivt resultat som möjligt. År 2010 kom produkterna till Sverige för första gången där de nu finns att köpa på Åhléns och Kicks. Formula 10.0.6 forsätter att utveckla högkvalitativa produkter med noggrant utvalda ingredienser och lanserar nu en rengöringsprodukt speciellt framtagen för känslig hud

7 tankar på “Tävling: Vinn mask från Formula 10.0.6!

  1. Jag vet inte vad det är, men jag tål inte de produkter jag testat av dem… Så hoppar nog den här tävlingen. Men tack för chansen :)

  2. Vad roligt med tävling, jag är gärna med :) Jag använder alltid mig av min hemmagjorda honungsmask med kanel. Honung är naturligt anti-inflammatoriskt, mjukgörande och svalkande för röd och stressad hy. Jag blandar honung (helst ekologisk) med kanel, då kanelen fungerar som en lätt peeling. Jag använder denna mask en gång i veckan och den fungerar mycket bra för mig, som har lite sämre hy. Pröva den!

  3. Har som sagt inget bra tips då det jag testat gav mig utslag. Kanske Formula 10.0.6 passar min (tidvis) känsliga hud?

  4. Kom ju på en mask jag gör då och då hemma! =) Tänkte först inte tävla för det var några veckor sen jag gjorde den här masken så glömde bort den. Borde nog göra den oftare med tanke på konditionen på min stackars hy.. I alla fall så löser jag upp några tabletter aspirin i lite vatten och mosar lite med en tesked så det blir en massa. Blandar sedan i lite gräddfil som ju innehåller AHA-syror så får man en bra mask mot pormaskar/akne. Tipset med gräddfil fick jag av junesabstracts.blogg.se!

  5. Jag brukar ta och mosa avocado och lägga i ansiktet,det återfuktar bra och det lugnar huden och den innehåller massa bra saker för huden :),sen är det väldigt billigt och lätt att göra :)

Kommentarer är stängda.