3 maj, 2024
Okategoriserade

Tävling: Vinn gunk från Lush!

Som ni vet har Lush lanserat en ny, mycket bättre, hemsida! För att fira detta har jag här en tävling för en lycklig vinnare!

Du vinner allting på bilden nedan, läs mer sist i inlägget vad det är för något, eventuellt lägger jag i ett parfymprov från Gorilla Parfume också… Allt du behöver göra för att vinna är följande:

  1. Gå in på lush.se
  2. Ta reda på ingredienserna i produkten Lustre
  3. Maila in det rätta svaret till mig, på karin@vackerunderbar.se!

Jag kommer slumpa en vinnare bland de som mailat det rätta svaret! Tävlingen pågår till fredag kväll, så gott om tid!

Lycka till!

Lustre 119:-

Lustfyllt skimrande puder, doftsatt med vår välkända Lust parfym. Innehåller ett fint guldskimrande pigment som ger huden ett subtilt ljust skimmer. Doftar underbart och känns silkeslent på huden – gör dig redo för allt och alla. Det är en väldigt skamlös jasmindoft som inte försöker dölja sin djuriska natur.

The green bubbleroon 59:-

När allt du längtar efter är grönt, grönt gräs och sommar. Blunda och föreställ dig blommande sommarängar med hjälp av detta gräs och apelsinblomdoftande skumbad. Ett fräscht upplyftande bad som kan sprida solsken även på den mörkaste vinterdagen. Snäll mot din hud, med kokosolja och sheasmör som ger gör vattnet silkeslent. Oförpackad och okonserverad – den här produkten är bra för dig och miljön.

Rose jam bubbleroon 59:-

Med citron för att ge klarhet och göra dig alert, och ros för att höja humöret. Bubbelbit. Geraniumoljan i den här balanserar huden, medan kokosolja och sheasmör gör dig mjuk och len.

Yuzu & Cocoa bubbleroon 59:-

En fantastiskt uppiggande och upplyftande upplevelse förpackad i en varm och härlig doft av kakao absolut och tonka. Låt de lätta oljorna från grapefrukt och bergamott lyfta ditt sinne medan kakaon och tonkan skänker värme och trygghet till ditt hjärta. Kakaosmör och sheasmör tar dessutom hand om din hud medan du ligger där i badet och njuter.

Chou Chou I Love You, Toothy tabs 49:-

Chew chew en Chou Chou och försäkra dig om att du har de sötaste kyssarna.

Något man absolut bara måste ha när man tänker kyssas, är en ljuvlig söt andedräkt. De här sprillans nya toothy tabsen är doftsatta och smaksatta med ros, så de doftar som Turkish Delight och ser till att du har de sötaste kyssarna som finns att finna.