Här kommer en ny/nylanserad produkt från FORMULA 10.0.6 – So totally clean. Kan ju vara värt att varva med min oljerengöring och testa den lite!

Rengöringsprodukten So totally clean är flaggskeppet i i Formula 10.0.6 serien och utvecklades av en kemist redan år 1933. Då såldes produkten endast på apotek i USA.

So Totally clean är en effektiv rengöring som lätt tar bort smuts, fett och orenheter för en ren och fräsch hy. Produkten är en kombination av rengöring och ansiktsvatten och reducerar sebum och orenheter, öppnar upp porerna och rengör på djupet samt verkar uppfriskande för huden.

Användning:

Applicera på en bomullstuss och svep över ansikte och hals. Skölj ej. Undvik ögonområdet.

Pris: 99kr

Hudvårdsserien FORMULA 10.0.6 lanserades redan år 1933 på den amerikanska marknaden som ett av de första varumärken inom hudvård. År 1960 stod deras första fulla sortiment inom rengöring och behandling klart, med produkter som både passade normal hy och problemhy. År 2008 genomgick FORMULA 10.0.6 stora förändringar. Nya produkter utvecklades och gamla produkter förbättrades för att säkra en så hög kvalité och effektivt resultat som möjligt. År 2010 kom produkterna till Sverige för första gången där de nu finns att köpa på Åhléns och Kicks. Formula 10.0.6 forsätter att utveckla högkvalitativa produkter med noggrant utvalda ingredienser och lanserar nu en rengöringsprodukt speciellt framtagen för känslig hud

Okategoriserade