Nu kommer det en nyhet till den svenska marknaden, Marc Anthony BE AGELESS shampoo, balsam och volymkräm. Om du undrar över namnet – nej det är inte sångaren Marc Anthony som står bakom detta märke utan en känd frisör med samma namn!

Men om vi ser till innehållet och vad de utlovar, verkar detta vara produkter som passar mitt hår. Jag har typiskt skandinaviskt hår som dessutom blivit blekt och färgat sedan tonåren, så allt som ger lyster, volym och styrka är positivt. Sedan om de också håller färgen längre, ökar hårets rentvättade känsla samt motverkar ålderstecken som förtunning och skador från UV-ljus, ännu bättre!

Ska bli mycket spännande att testa dessa!

Nu lanseras Marc Anthony BE AGELESS – den första avancerade hårvårdsserien som motverkar ålderstecken.

Precis som huden så åldras även håret och försvagas ju äldre vi blir. Vid 14 års ålder har vi i genomsnitt den bästa hårkvalitén men därefter börjar håret att åldras. I 30 års åldern ser de flesta kvinnor tydliga tecken på att håret börjar åldras och vid 40-50 års ålder växer håret långsammare och håret drar ihop sig och minskar både i volym och fuktinnehåll.

Att håret åldras har inte bara att göra med vår faktiska ålder. Precis som huden, kan håret åldras i förtid och yttre påverkan som exempelvis UV-strålning, stress, kemikalier och miljögifter kan alla bidra till ålderstecken hos håret.

Alla produkter i serien är helt fria från sulfater, parabener och DEA och är istället fullproppade med nyttigheter för håret som hjälper till att motverka och förhindra tecken på åldrande, som som:

 • Protein från Kashmirull
  Produkterna från Be Ageless innehåller kashmirprotein som återfuktar, reparerar skadat hår, skyddar mot väder och vind, mjukar upp håret, föryngrar hårbotten, gör håret lättare att hantera, ger glans, tar bort statisk elektricitet och ger håret ett friskt, mjukt och ungdomligt utseende.
 • UV – skydd
  Produkterna från Be Ageless innehåller naturligt UV-skydd som skyddar håret utan att tynga ner det. Det är milt mot håret och förbättrar hårfärgens livslängd och lyster.
 • Antioxidanter
  Produkterna från Be Ageless använder antioxidanter från goji- och acaibär. Dessa mjukar upp och skyddar håret, upprätthåller fuktbalansen och reparerar hårets naturliga lyster. Antioxidanter är näringsämnen och enzymer som kan hindra oxidering genom att blockera fria radikaler.

Be Ageless System för tunt, matt och livlöst hår – en serie som har utvecklats för att ge volym, lyster och styrka. Alla tre produkterna är särskilt sammansatta med ett tillskott av Poly-55 (polyquaternium-55) som hjälper till att återfukta håret, göra det mjukt och ge volym.

 

Advanced Color Protect Anti-Aging Shampoo

Ett milt schampo rikt på antioxidanter, med tillsats av kashmirprotein och sojakomplex (sojabönolja och hydrolyserat sojaprotein) som stärker och reparerar håret. Exotiska goji- och acaibär skyddar håret och gör rent på djupet samtidigt som de avgiftar hårbotten för en friskare hårväxt. Ett starkt UV-skydd bevarar färgen och ger den kraft och lyster. Platt, tunt och kraftlöst hår blir fylligt, starkt och glänsande. Fritt från sulfater, parabener och DEA.

→ Kostar 179 kr för 250ml

Advanced Color Protect Anti-Aging Conditioner

Ett balsam rikt på antioxidanter, med tillsats av kashmirprotein och hydrolyserat veteprotein ger näring, reparerar och stärker håret. Exotiska gojibär skyddar håret och avgiftar hårbotten för friskare hårväxt, medan acaibär ger håret dess naturliga lyster. Ett starkt UV-skydd bevarar färgen och ger skydd mot väder och vind. Platt, tunt och kraftlöst hår skyddas mot att tunnas ut och bryts inte lika lätt, och behåller sin volym hela dagen. Fritt från sulfater, parabener och DEA.

→ Kostar 179 kr för 250ml

Advanced Color Protect Anti-Aging Volumizing Cream

Berikad med antioxidanter och kashmirprotein som reparerar, vårdar och stärker kraftlöst hår samtidigt som den avgiftar hårbotten för friskare hårväxt. Ett starkt UV-skydd bevarar hårets färg och skyddar mot väder och vind. Bivax gör håret tjockt och hållbart vid styling. Håret blir kraftigt, glänsande och bryts inte lika lätt. Fri från sulfater, parabener och DEA.

→ Kostar 179 kr för 100ml

Okategoriserade
 1. TAck för din kommentar <3

  Jag har testat lite andra naturprodukter men än så länge har inget hjälp, tyvärr. Kanske ska testa lite fler sorter och se men jag inte om det hjälper då det inte är vanlig pms…men jag undviker antidepp så jag kan nog testa något mer :P Ska spana på det du tipsade om :)

 2. Hej Det visste jag inte om bivax att man kunde stärka håret med det brukar handla bivax på på nätet som bivaxsalva men jag använder det mest till fötter och nariga kinder och händer men ser att det finns många andra användingsområden detta naturpreparat man lär sig alltid något nytt.

  • @Pia, Ja, det är en sån där mirakelprodukt! Men jag tror knappast mängden är så stor i det medlet, då skulle det blir för kladdigt och tjockt…
   Visst är det kul att lära sig nåt nytt?!

Comments are closed.