Minns ni att jag skulle testa Cicatrix under en månad för att se om det hjälpte på ärret på handryggen? Nu har det gått mer än en månad och tyvärr måste jag erkänna att jag slarvade lite efter ca 3 veckor. När jag tittar på ärret tycker jag inte att det syns någon skillnad, men det syns nog lite på bilden ändå faktiskt!

Vad tycker du, har det fungerat?

Före till vänster, och efter till höger. Klicka upp bilderna för att jämföra!

Det är dock svårt att skriva recension om detta, min tub är så pass gammal att jag inte riktigt vet om den funkar. Dessutom bleknar ärr ändå med tiden, hur vet man att det är Cicatrix som fungerar? Men den är lätt att använda, med en smart pip som gör det lätt att fördela. Jag upplever att den är ganska rinnig och inte alls torkar som den ska, men som sagt – gammal tub.

Någon annan som testat Cicatrix och sett resultat?

Okategoriserade

Comments are closed.