24 april, 2024

Tips från Yves Rocher

Du som har fet hud kanske skulle ta och prova den här, Ultra Matt Fuktgivande dagcrème – SEBO SPECIFIC från Yves Rocher. Sammansättningen av ”intelligenta” 100 % vegetabiliska ingredienser har en långtidsverkan på talgproduktionen, och är effektiv mot s.k. glanstoppar som beror på yttre påverkan (värme, föroreningar, UV, …).

Just nu kostar den bara 32,25 kr, och det är fraktfritt före den 15 december. Kanske värt att prova?

Här kan du köpa den!

3 tankar på “Tips från Yves Rocher

  1. Bra tips! Yves Rocher har fått lite av en revansch i mitt liv, men faktiskt mest för att jag går förbi deras butik i Malmö då och då.
    Jag kör på fett löser fett-principen och provar just nu oil cleansing method, och använder tillika olja som fuktigvare (förvisso med en helt annan oljeblandning än den jag rengör med). Har du provat det?
    Jag känner i alla fall att varje litet steg jag tar från löddrande och uttorkande tvätt gör min hud lite mindre reaktiv, dvs lugnar ner talgproduktionen, minskar porernas storlek och finnarnas frekvens. Än är det inte ”bra” men jag tar myrsteg :)

    Snygg design förresten!

  2. Tack för tipset! Jag har letat efter Jojobaolja men ännu inte hittat den rena varianten. Är det vad du använder? Jag använder en tvål-fri rengöringskräm idag men jag blir väldigt torr av den också… Tänk om man nån gång kunde få till det?

    Och tack för berömmet! :D

  3. Ja, den cremen är skön och doftar gott också! YR har bra grejor för den lilla peng de kostar.

Kommentarer är stängda.