29 april, 2024
Okategoriserade

Gott – äntligen!

Natten och dagen har varit lång och jobbig. Wendy ville helt enkelt inte äta. Nej, inte hon inte. Det var väl inte direkt kul att behöva trycka ner lax i halsen på henne, men hon fick i sig lite mat iaf och hon har också druckit hela tiden. Med katter är det så att de hamnar i koma eller dör ganska snabbt om de svälter, redan efter 1-2 dagar. Det gäller därför att de får i sig mat eller näringslösning, för bara vatten räcker inte.

På eftermiddagen åkte vi till veterinären, där de lyckades tömma hennes blåsa på väldigt mycket urin samt ett rör med blod. Hon gav inte ifrån sig blodet villigt direkt, det var verkligen högljudda protester! Vilket såklart var skönt att höra, även om hon bet mig ;) Men det blod de lyckades ta visade inte på för höga urinvärden, så förhoppningsvis är det inte njurarna som lagt av helt just nu iaf. Hon fick 100 ml koksaltlösning under huden i nacken nu, imorgon kl 10 ska vi dit igen så får vi se hur det ser ut då. Hon fick burken med mat nedan, Critical Care liksom, och den åt hon av med förtjusning – hurra! Förhoppningsvis innebär det att hon börjar må bättre, eller så är det bara tillfälligt…  Vi får se imorgon helt enkelt…

Många tårar blir det, Wendy har ju hängt med mig sedan jag var 15 år. Herregud…

image

10 tankar på “Gott – äntligen!

  1. Jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att hon blir bättre! Sköt om dig och lilla gumman! Kram

  2. Tårar är bara förnamnet. Ber och kallar på alla kärlekskrafter som finns att hon nu lurat döden en gång till. Och ytterligare en gång uppgraderat sin kost! Puss o kram till vår älskade tuffa gamla dam. The one and only. Wendy the Cat! Hon som inte går av för hackor. Yes!

  3. Åh, fy vilken natt! Jag vet så väl hur det är att pendla mellan hopp och förtvivlan när ens älskade katt är sjuk. Tänker på er och håller tummarna för Wendy. Håller också min katt Sessans små tassar stenhårt åt henne och hela familjen sänder goda vibbar till lilla Wendy.

Kommentarer är stängda.