18 april, 2024
Okategoriserade

Sömn istället för veterinärresa!

Håll tummarna för Ossian nu hörrni! Lottas lilla odåga till katt alltså, som tyckte det var en bra idé att käka organzasnören. Vi höll på att göra en nattlig färd till Bagarmossen, tur att vi slapp det då det dessutom snöar just nu. Men höll tummarna för att han inte blir värre i natt så hon måste ringa och väcka mig och det blir en resa iaf.

Vi ska faktiskt åka till Stockholm imorgon ändå, så jag hoppas jag kan sova…

8 tankar på “Sömn istället för veterinärresa!

  1. Typiskt katter att äta sånt de inte borde… Min ena katt svalde en nål en gång, snöret som satt på nålen var tydligen otroligt frestande och nålen svalde hon i panik när jag försökte fånga henne för att få tag på nålen.
    Min andra katt åt julgransglitter en gång, sista året som jag hade smalt julgransglitter och satte glittret så långt ned. Märkte inte att han åt det men såg när det kom ut den naturliga vägen, fast han behövde lite assistans för att få ut alltihop. Vet inte vem som led mest….jag eller katten.
    Skönt att allt gick bra!

    1. Herregud, den där nålen hade ju kunnat sticka hål på det mesta! Usch, skönt att det gick bra! Wendy åt också glitter när hon var liten, som kom ut naturliga vägen. Dessutom kräks ju birmor ganska mycket med all päls så det gick ju bra… Men usch att behöva hjälpa till! Ryyys!

Kommentarer är stängda.