Jag är ute och kör idag, så tänkte att ni kunde läsa om den här nyheten åtminstone så det inte ekar helt tomt här inne. Jag hoppas kunna få testa denna kräm, Clinique brukar kunna leverera! Men är marknaden i behov av mer krämer? Kan denna märkas i bruset? Vad tycker du, är Clinique att lita på? 

Ny fukt för torr och känslig hud

 
Clinique introducerar Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator som återställer hudens fuktbarriär, så att en torr och känslig hud håller sig sund och fräsch och får mer motståndskraft mot bl.a. vintervädret.

Torr och känslig hud är ett av de vanligaste bekymren bland skandinaviska kvinnor, och speciellt vintertid då huden kräver extra omsorg. Med den kalla vinter luften och ett inomhusklimat med låg luftfuktighet, så torkar huden ut och det påverkar hudens fuktbalans negativt, vilket gör att den lättare också blir irriterad.

För att skydda och stärka huden så behövs det massor av fukt och närande vård och Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator är skräddarsydd för den torra och känsliga huden.

Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator är designad till att vara extra närande och fuktgivande genom maximal fuktvård och med en speciell fuktbarriär reparerande teknologi. Efter bara 3 dagars användning så visar kliniska tester på hur huden dramatiskt stärks och förbättras. Huden känns och ser sundare ut, med bättre fuktbalans och en fräschare fuktlyster, samtidigt som den håller fukten i huden i upp till 24 timmar.

Efter bara 8 veckor så har fukten i huden ökat med över 40% och barriären stärkts med över 70%.

Clinique lanserades redan 1988 ”Moisture Surge” som återfuktar och vårdar en uttorkad hud. Efterfrågan på hudvårdsprodukter för en torr hud har ökat och därför har vi nu utvidgat familjen ”Moisture Surge” till:

– Nyhet! Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator är speciellt utvecklad för torr och känslig hud. Passar till en torr eller mycket torr hud (hudtyp 1) samt till en torr till kombinerad hud (hudtyp 2).

Moisture Surge Extended Thirst Relief stärker hudens fuktbalans och är en riktig fuktbooster till alla hudtyper. Denna kan även användas som en fuktmask.

 

Fakta:

Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator innehåller avancerad teknologi som;

Ger maximal fukt genom en kraftfull blandning av ingredienser som arbetar tillsammans för att attrahera, bevara och binda fukten i huden.

  • Oliv squalane: människans hud producerar naturligt små mängder av squalane för att hålla huden genomfuktad. När vi åldras så minskar denna produktion och huden behöver komplimentera med squalane för att bevara hudens naturliga fuktbalans.
  • Ahnfeltia concinna extrakt (röda alger): binder fukten i huden och ger en mjuk och behaglig hud
  • Sodium hyaluronate: hjälper till att attrahera och binda fukt i huden så att huden stärks både omedelbart och på sikt.
  • Glycerin: en välbeprövad mjukgörare som attraherar och binder fukt i huden.
  • Aloe Barbadensis: mjukgör och lugnar huden.

En teknologi som reparerar fuktbarriären och som fungerar på två sätt – först med ett skyddande, mjukgörande lager på huden och sedan genom att stödja en ökad produktion av viktiga lipider i fuktbarriären.

  • Kolesterol: denna hudvänliga lipid attraherar naturligt till andra lipider som finns i huden och hjälper  omedelbart till att reparera fuktbarriären.
  • Pyridoxine Dipalmitate (vitamin B6): ökar produktionen av naturliga ceramider, vilket är en nyckelkomponent i fuktbarriären. Att tillsätta ceramider hjälper till att öka på reparationen av fuktbarriären och stärker barriärens funktion.
  • Linolsyra: en naturlig komponent i fuktbarrären som omedelbart ger reparerande fördelar.
  • Vetekli (triticum vulgare) extrakt / Oliv (olea europaea) extrakt: dessa naturliga extrakt hjälper till att reparera lipidbarriären från hudytan, och stärker hudens fuktförmåga.

Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator är en luxuös creme som omedelbart gör huden sammetsmjuk, den appliceras morgon och kväll efter passande 3-Stegs hudvårdssystem.

Allergitestad. 100% oparfymerad. Oljefri. Utvecklad av hudläkare. Oftalmologiskt testad. Icke aknegen.

Lanseras i december. 50 ml  rek ca pris: 430 kr.

Okategoriserade