29 april, 2024
Okategoriserade

Höstnytt från Wet n Wild

Wet n Wild släpper nytt till hösten, bla nya nagellack med namn inspirerade av tv-serier! Min favorit bland namnen är nog Buffy The Violet Slayer och 9.0.2.1.Orange. En del känner jag inte till, kanske är serier som är stora i USA men inte här.

Se bilden för alla namn i kollektionen!

Uppdatering: Här hos Honi finns alla lack som lackflaskor också!

De släpper också andra nyheter, mascara och läppglans mm. Kolla pressmeddelandet nedan:

Mega Slick Lip Gloss är ett läppglans som ger både lyster och färg samtidigt som A&E vitaminer ger fukt och vård. Mega Slick Lip Gloss är Wet n Wilds storsäljare och nu introduceras tre nya färger: In a Tutu, Seedless Watermelon och Rasp-berry Voice. Priset är 49 kronor. Value for Money!

Megalength™ Waterproof Mascara Vinnaren från Self Healthy Beauty Award, nu kommer MegaLength™ Mascara, i en ny vattenfast formula. Mascaran ger långa definierade fransar tack vare en special blandning av vaxsorter som lyfter fransarna och ger otrolig hållbarhet. Gummiborsten separerar fransarna. Den vattenfasta formulan håller i regn, vattensporter, tårar och tom vid simning. Mascaran är oftalmologiskt testad och kostar 59 kronor.

Coloricon™ Eyeshadow Trio eller Eyeshadow Collection Sex nya trio-ögonskuggpaletter och tre nya paletter med 8 nyanser. Alla med 30% mera pigment och pärlemor för ultraimpact färger. De är lekfulla, glada, vackra och färggranna. Färgerna är tydligt uppdelade för att visa vilka som läggs på ögonbrynsbenet, inne vid ögonlocket och ovanpå ögonlocket. Rekommenderat pris i affär triopaletten 69 kronor, 8-färgs paletten 89 kronor

Coloricon™ Brow & Eye Liner NYA super trendy färger för att fortsätta på de populära ögonbryns- och eyelinerlinjerna. En uppdaterad formula gör att pennan är mjukare och smidigare vid applikation och har dessutom en låååång färg hållbarhet. Fullproppad med E-vitamin färgpigment, detta är oslagbar kvalitet till lågt pris. Pennorna finns i färgerna Purple, Amethyst, Green och Olive. Pris i butik 39 kronor.

Fastdry Nail Color Impatience is a virtue! Här kommer hösten coolaste nagel i gnistrande färger med quick-dry egenskaper. Metallic finnish och och borste som kramar nageln för precist och bra resultat! Finns i lager och i butik för 59 kronor.

Blir du sugen på någon av lacken eller de andra nyheterna från Wet n Wild?

7 tankar på “Höstnytt från Wet n Wild

    1. De har olika sorter tror jag, har testat både såna som inte är något bra och andra som är superbra. Återstår att se om dessa är något att ha!

  1. The Wonder Yellows är säkert The wonder years, den gick på tv i Sverige med, nån ungdomsserie, kommer ihåg att jag såg den i tonåren. Everybody hates Chris med Chris Rock och Deal or no deal.

    Jag har aldrig testat något VLD-lack (vad jag minns iaf) men det var många snygga färger.

Kommentarer är stängda.