25 april, 2024
Okategoriserade

Sachajuan Intensive Repair Shampoo och Intensive Repair Conditioner

Häromdagen fick jag ett paket med Sachajuans nya shampoo och balsam, Intensive Repair. Som bekant är mitt hår ganska skadat, blekt och färgat på alla upptänkliga vis som det är. Dock är det ju ganska kort och det syns inte direkt att det är slitet.

Men att det är skadat märks när jag tvättar håret, när jag shamponerar första omgången känns mitt hår väldigt strävt och liksom som tuggummi. Det är en väldigt obehaglig känsla hur kort det än är. Döm om min förvåning när jag testade Sachajuans nya shampoo igår och det var extremt följsamt redan efter första omgången! Behövdes inte en andra ens, alla produkter jag har i håret för att öka livslängden på en tvätt försvann direkt. Likaså balsamet, som ju alltid ska användas efter shamponering för att stänga fjällen på hårstråna. Ibland kan jag känna att balsamet jag använder inte ger någon effekt alls, men så icke med denna från Sachajuan.

Även efter torkning med hårtork kändes håret mindre statiskt och flygigt än det brukar göra, det hade lite mer fyllighet och inte så svårkontrollerat. Idag är det dock lika fett som alltid, men tur man har bra torrshampoo.

Nu ska också sägas att detta var bara en första smygrecension, jag använder ju skräpshampon idag så steget upp till Wow! är inte så stor för mig. Men priset på dessa produkter är överkomliga och därför tycker jag nog du kan prova!

Rek.pris INTENSIVE REPAIR SHAMPOO 250 ml, 120 kr
Rek.pris INTENSIVE REPAIR CONDITIONER 250 ml, 140 kr

Här följer pressmeddelandet:

SACHAJUAN PRESENTERAR INTENSIVE REPAIR SHAMPOO OCH INTENSIVE REPAIR CONDITIONER

Nu lanseras INTENSIVE REPAIR SHAMPOO och INTENSIVE REPAIR CONDITIONER som är kompletterande produkter till succén OVER NIGHT HAIR REPAIR. Tillsammans ger de tre produkterna en intensiv och exceptionell vård.

INTENSIVE-serien är framtagen för strukturskadat, poröst och torrt hår samt hår som exponeras för sol. INTENSIVE REPAIR SHAMPOO OCH CONDITIONER är en fortsatt utveckling på succén OVER NIGHT HAIR REPAIR och innehåller en hög koncentration av Ocean Silk Technology som ger intensiv vård och bättre hantering och kontroll av skadat och frissigt hår. De båda produkterna innehåller dessutom ett unikt UV-skydd som sitter kvar i håret även efter sköljning och bad. Ocean Silk Technology har ett innovativt kombinerat algextrakt från Rhodophycea och Chondrus Crispus som tillsammans med andra vårdande ingredienser ger intensiv vård med ett unikt resultat.

Rhodophycea penetrerar håret och stärker det från insidan samtidigt som Chondrus Crispus återfuktar och ger glans från utsidan vilket skapar en underbar känsla i håret. Algerna tillför också naturliga spårämnen och mineraler.

– Efter succén med vår inpackning OVER NIGHT HAIR REPAIR i INTENSIVE-serien är det med stor glädje som vi nu kan presentera två kompletterande produkter med samma högkvalitativa, vårdande och skyddande resultat. INTENSIVE REPAIR SHAMPOO och CONDITIONER ger dessutom mjukt och följsamt hår vilket många efterfrågar, säger Sacha Mitic, grundare av SACHAJUAN.

INTENSIVE REPAIR SHAMPOO och CONDITIONER
Intensivt vårdande produkter för strukturskadat, poröst, torrt hår och för hår som exponeras för sol. Ocean Silk Technology i kombination med UV-skydd som
bevaras i håret även efter sköljning ger ett maximalt skydd och intensiv vård.

Läs mer om Sashajuan här!

Jag har mer hårvårdsprodukter på lut, kommer lite pö om pö här i helgen!