Jag vill ha en ny fotoväska! Jag har en från Canon, en fyrkantig ful sak som funkar om man går på fotoexcursion. Men oftast har jag kameran i handväskan, den är rymlig nog men inte så stabil att den håller en kamera på plats. Jag kan ju vika in skärmen så den inte repas, men jag skulle vilja ha en stabilare med vadderade fickor med plats för ett extra objektiv och allt annat en tjej släpar på utan att bli för otymplig.

Jag har googlat lite på Camera bags for Ladies och bla hittat Jo Totes och har nästan bestämt mig för en av de på bilden. Modellen Millie alltså. Men vilken färg? Vad tycker ni? Det är fejkskinn och egentligen kanske inte så snygg. Men den är lagom stor och lite kul med udda färger. Svart funkar väl alltid men skulle vilja ha en i en färg!

 

Sedan hittade jag också Epiphanie. Lite dyrare, men riktigt snygga väskor. Dessutom i turkos! Åååh! Den här var ju dessutom snygg på riktigt… Fy satan så svårt val! Vad tycker du?

 

Okategoriserade
  1. Jag testade först en sån där kameraväska men det blev i slutändan i alla fall en ryggsäck från lowepro. Får plats med fler objektiv, har en stativhållare, regnskydd och en massa ”väggar” som går att flytta runt så den passar mig…
    Nu är ju jag mest ute och krölar runt i naturen så vi kanske har lite olika behov men tänk på vad du vill ha ner i väskan. :)

  2. Jag tycker du ska köra på den turkosa. Du kommer älska den för att de är din färg och den känns lyxigare iom priset. Skäm bort dig själv!

Comments are closed.