Igår var det stort mingel på Sturecompagniet i Stockholm. Alla var där – utom jag! Jag satt på Linköpings resecentrum och läste tweets från minglet istället… Lite trist att jag inte kunde åka, men ni kan läsa om minglet hos Elin, Fröken Rosa och säkert en massa andra (de twittrade om  det igår iaf, men jag har inte läst kapp ännu allting i min reader).

Minglet var Oriflames stora höstmingel och modevisning, där de presenterade Malin Åkerlund som deras nya ansikte utåt i höst för serien Studio Artist!

Så vad är Studio Artist?

Bli din egen makeupartist med Studio Artist – en ny, komplett makeupkollektion från Oriflame som framhäver din naturliga skönhet och ger en felfri finish även i det mest avslöjande ljuset. Expertis du kan lita på i alla lägen!

Studio Artist är framtagen i samarbete med den internationellt framgångsrike makeupartisten Jonas Wramell och skådespelerskan Malin Åkerman är kollektionens ansikte utåt.

Makeupkollektionen bygger på Jonas expertis och hans gedigna erfarenhet av att arbete som professionell makeupartist. Resultatet är tyngdlösa, rena formuleringar som sprider ljuset jämnt över ansiktet med hjälp av det ljusreflekterande komplexet Illuma Flair™ Complex.

Komplexet finns i alla produkter i Studio Artist-­‐serien och innebär perfektion i alla ljus. Ljuset har en enorm inverkan på hudens utseende, både genom kameralinsen men även med blotta ögat. Illuma Flair Complex™ är ett unikt komplex som reflekterar och fördelar ljuset jämnt över huden för att ge en naturligt strålande hy samtidigt som det suddar ut skavanker och ger ett fulländat resultat i alla ljus.

 

Verkar väl alldeles lysande! Tydligen tyckte 90% att dessa produkter gav dem jämnare hudton och en naturlig look. Låter ju lovande, hoppas jag får en chans att prova dem!

 

Studio Artist produktbeskrivning

Studio Artist Foundation (ord. pris 160 kronor)

Lätt makeupcreme som ger huden vacker lyster. Innehåller Illuma Flair™ Complex som suddar ut skavanker, jämnar ut hudtonen och ger ett perfekt, men naturligt resultat.

Studio Artist Face Primer (ord. pris 125 kronor)

Primer med ljusreflekterande egenskaper som ger en mjuk känsla och jämn hudton, samtidigt som den motverkar glansig hy och får makeupen att sitta längre.

Studio Artist Lipstick (ord. pris 145 kronor)

Matt läppstift i snygga nyanser med silkeslen konsistens som ger en felfri finish. Återfuktar och mjukgör läpparna. Läppstiftets patronform är speciellt utvecklad för att ge precis applicering.

Studio Artist Pressed Powder (ord. pris 155 kronor)

Fast puder som fixerar makeupen och innehåller ljusreflekterande pigment som suddar ut skavanker. Behaglig konsistens som sömlöst smälter samman med hyn utan att lämna linjer eller ge ett onaturligt intryck.

Studio Artist Concealer (ord. pris 110 kronor)

Effektiv concealer som verkar ljusreflekterande och minimerar fina linjer och ojämnheter, mörka ringar och blemmor. Innehåller Illuma Flair™ Complex som ger en illusion av slätare hud och naturlig finish.

Okategoriserade

Comments are closed.