Säg hej till en av mina life savers! Tillsammans med UDPP, Carmex och min ögonfransböjare, är det nog denna trevliga spray som räddar mitt liv från en omedelbar förintelse och total misär.

Lee Stafford Poker Straight Dry Shampoo for Oily Roots är ett torrshampoo, med en lite annan konstruktion än det jag använde på 80-talet. Den påminde mer om vanlig talk i en pepparstöare, detta är en spray som ger dig överlägsen kontroll över var du får medlet.

PRODUKTINFORMATION
Ett unikt torrshampo som tar bort fett i hårbotten. Formulerat för att utöka livslängden på stylat hår. Du behöver inte tvätta och styla om håret så ofta. Återupplivar och fräschar upp håret mellan tvättarna.
Volym: 150 ml

ANVÄNDNING
Spraya på 16 cm avstånd på området kring hårrötterna som behöver fräschas upp. Gnugga energiskt bort pudret från hårbotten med fingrarna.

Info från Kicks.se

I onsdags förra veckan färgade jag håret och i ett försök att få vara rosa- och blå-hårig så länge som möjligt lät jag bli att tvätta håret fram tills igår. Efter den sjätte dagen dagen var det riktigt smutsigt. Men tack vare detta torrshampoo är det inte så oljigt som det brukar vara efter så lång tid. Dessutom luktar det ju gott! Nog var det tjockt av allehanda produkter men det funkar och det störde mig inte så mycket.

Denna finns även för mörkare hår numera, yay! Den är ju annars vit.

Bara skaka, spraya, rufsa – KLART!

Life saver!

Betyg: 5 av 5
Pris: 80 kr
Mängd: 150 ml
Köpa igen: Jaa! Köpte andra flaskan förra veckan, de räcker rätt länge faktiskt.
Inköpsställen: Kicks och Åhléns

Okategoriserade
  1. Hahha va roligt skrivet!! Har aldrig testat på torrschampo men denna blogg verkar som sagt rolig! ;D

    kolla gärna in min blogg också som startades idag! Den handlar mest och främst om träning!! =)

    Ha en super bra dag!

Comments are closed.