Nu fortsätter Emma Wiklund med sin framgångsrika serie Emma S. Jag har inte testat någon av krämerna som lanserades tidigare förra året, men har hört mycket gott om dem och klämt på dem på Åhléns. Men det har inte blivit av att jag testat något än tyvärr. Jag hoppas att jag ska få testa någon av dessa krämer!

Handkrämen ur denna serie verkar intressant, speciellt om du har pigmentfläckar. Händerna åldras ju även på mig och ibland kan jag se på bilder att de är seniga på ett ganska fult sätt…

Vad tror du, är detta något att ha?

PRESSMEDDELANDE 23 AUGUSTI 2011

Emma S. lanserar en kroppsvårdsserie

Emma Wiklund föl jer nu upp framgången med Emma S. skincare genom att lansera kroppsvårdsser ien – Emma S. body . De fyra mjukgörande och återfuktande produkterna har en fräsch doft av grapefrukt, går snabbt in i huden utan att kl ibba och ger huden extra lyster .

Emma S. body består av en body lotion, en body scrub, en body wash och en hand cream. Kroppsvårdsserien är framtagen i samarbete med CCS och, precis som alla Emma S. produkter, är den helt fri från parabener och mineraloljor. Produkterna i Emmas S. body uppfyller Emmas personliga kriterier för en lätt känsla och omgående och ihållande effekt, samt en fräsch doft.

– För mig ska en kroppsvårdsserie vara effektiv, men också ge en behaglig och ren helhetsupplevelse, säger Emma Wiklund.

Emma S. body lotion innehåller de fuktgivande ingredienserna shea- och passionsfruktsolja. Den går snabbt in i huden utan att klibba och har en fräsch doft av grapefrukt. Emma S. body wash är en skönt återfuktande och effektivt rengörande produkt som gör huden ren och mjuk utan att torka ut. De milda tensiderna är framtagna för att rengöra skonsamt och huden lämnas med en fräsch doft av grapefrukt.

Emma S. body scrub innehåller exfolierande scrubpartiklar som rengör på ett milt och effektivt sätt. Genom en kombination av fruktenzymer från papaya och mango mjukas huden upp och döda hudceller avlägsnas. Resultatet är en ren och fräsch hud med härlig lyster.

– En ordentlig peeling ger min hud extra lyster och håller den mjuk och len, säger Emma Wiklund.

Emma S. hand cream är en mjukgörande och återfuktande handkräm som snabbt går in i huden. Den innehåller oljor från bland annat passionsfrukt och jojoba som tillsammans med ljusreflekterande pigment ger händerna en yngre look.

Samtliga produkter i Emma S. body är baserade på shea- och passionsfruktsolja, dessa ingredienser skördas av lokala kvinnor som därigenom ges möjlighet att förbättra sin levnadsstandard (ett projekt som vår leverantör har tillsammans med UNDP – United Nations Development Program).

Emma S. body-seriens förpackningar skiljer sig från ansiktsserien genom en röd accentfärg som tydligt framhäver produktnamnen. Kroppsvårdsserien finns i butik i slutet av augusti 2011 och säljs exklusivt på Åhlens.

Prislista Emma S. body

Body lotion 250 ml 149:-
Body wash 250 ml 99:-
Body scrub 150 ml 139:-
Hand cream 60 ml 119:-

Okategoriserade