Viola Vamp utmanade mig på denna roliga utmaning, som också snurrat ett tag i bloggvärlden nu. Tack! Kul! Men jösses vad knepigt…

  1. Jag avskyr att träna, men jag tvingar mig att göra det och peppar mig själv hela tiden när jag sitter i en maskin. Dessutom belönas jag med endorfinkicken efteråt så hur tråkigt det än är får man en instant reward!
  2. Jag har lätt telefonfobi, avskyr att ringa mina vänner och familj och dessutom har jag så svårt att koncentrera mig på vad de säger. Jag måste stänga av alla andra intryck för att kunna lyssna, hur kort samtal det än är…
  3. Jag har en ganska besatt personlighet. När jag blir intresserad av något blir jag besatt, som av B5, LCHF, träning, en kille… Tur jag inte gillar knark och alkohol!
  4. Vilket leder in på nästa punkt, risken att jag ska få Ortorexi är rätt stor… Jag är lite för lat bara, men annars skulle jag säkert äta enbart proteinpulver och träna 5 timmar om dagen.
  5. Jag är ganska höjdrädd och feg, skulle aldrig få för mig att klättra omkring uppe bland träd i en sån där äventyrslinga eller klättra på stegar för att måla ett hus. Usch nej.

Hmm, det var ju väldigt spännande hemligheter… Heh.

Nu utmanar jag er också! Vet inte vilka som fått den, så är du sugen – kör!

Okategoriserade

Comments are closed.