Jag är väl kanske lite fantasilös här, översättningen till What I Wore kan ju förstås som vad som helst som jag bar idag. Wendy, smycken, nagellack…. Men jag gör ett försök att leka modebloggerska istället!

 

Har på mig ett par jeans från typ 2004, då jag var som smalast. Tajta stuprörsjeans från Ellos med hög midja som, ja, kanske inte riktigt smickrar min figur ännu men det struntar jag i. Illgrön t-shirt från H&M och en svart BH som syns igenom. En tröst är att jag inte kommer gå ut i detta, när jag går ut lite senare idag kommer jag ha gymkläder och när vi sedan går för att titta på fyrverkerierna ikväll kl 22 lär jag ha jacka.

Men ja, idag vägde jag 68.2 kg, new time low! Även om LCHF inte är en bantningskur så är det roligt när något händer. Viktigast är också att jag mår bra utan spänd mage och illamående. Yay härliga livet! Även träningen börjar märkas, inte bara på armarna och dess muskler, utan också på benen. Mina ridbyxlår är mindre, låren fastare och det är mindre fett på insidan av knäna. Rumpan är kanske lite mer formad nu, även om den fortfarande är lite slapp och hängig. Men som ni ser, smal midja som fan! :D

(Ja, mår bättre idag)

(Måste städa upp alla blad på golvet…)

» Här hittar du startinlägget!

Okategoriserade
  1. Kul att du mår bättre och trivs med dig själv. Även om du inte är helt nöjd med din blogg och dina inlägg så är du iallafall en jättebra fotograf. Dina foton är så vackra!

Comments are closed.