Jag vet inte riktigt varför jag har en så himla dålig dag. Delvis mår jag väl dåligt, lite huvudvärk och lite ont i kroppen. Hela jag längtar efter att få träna men samtidigt orkar jag inte gå dit, inte ensam iaf. Med Lotta är det liksom så oerhört mycket roligare, bara att få prata och flamsa. Jag dansar gärna lite där i fria vikt-rummet, enbart för att roa henne och få henne att tappa koncentrationen – men det går ju inte på egen hand!

Hoppas vi kan gå imorgon.

Men, jag vet inte… Diskuterade med Anders det här med bloggen, vad jag vill egentligen. Jag blir sårad när jag inte räknas eller länkas av någon, samtidigt som jag inte vill bli stämplad som enbart sminkbloggerska heller. De riktigt stora bloggarna inom smink, alltså Viola och Purity tex, skriver kanske 7-8 inlägg i veckan. Jag skriver 32. Men skillnaden är ju givetvis att deras inlägg är genomtänka, genomarbetade, intressanta, bra… Och får massor med kommentarer såklart. Tjejerna är ju duktiga på vad de gör, jag bara kräks ut fåniga inlägg som ingen orkar läsa… Jag vet också att jag skulle säkert få en massa besökare och kommentarer om jag själv kommenterade mer, men trots att jag läser så mycket bloggar är det inte ofta jag orkar. Allting hänger på mig och det inser jag!

Ja, lite låg just nu. Inte egentligen avundssjuk på någon, för jag inser att det är min talang som brister. Men ja, avundssjuk på talangen om ni fattar… Vill också räknas, inte vara en outcast…

Tankar om detta?

Okategoriserade
 1. Jag älskar att du skriver så många gånger per vecka! Jag är visserligen bara en rätt ny läsare, men jag gillar dina inlägg som handlar om personliga saker, inte bara om smink. Därför jag återkommer :)

 2. Jag känner igen mig i det där att ingen kommenterar men jag har slutat bry mig. Jag skriver för min egen skull och ingen annans. Jag skulle inte vilja känna ångest eller avund för att någon är mer kommenterad på eller skriver fler/färre inlägg än jag. Jag tror att man måste försöka komma ifrån det där med att hela tiden skriva för att bli kommenterad på, du skriver om det du är intresserad av och personliga saker, det är väl det viktigaste för dig? :)

 3. Hmm… jag ska vara ärlig nu. Ibland får jag en känsla av att du skapar ett slags ”jag och dem”. Att du vill bli sedd och uppmärksammad, men ”minsann inte ska ge dem uppmärksamhet eftersom de inte ser dig”.

  Jag kan naturligtvis ha helt åt helvete fel, för endast du vet ju hur du tänker och känner.

  Samtidigt tycker jag att du i din reserverade framtoning verkar helt fantastiskt rolig. Jag garvade nästan halvt ihjäl mig på jobbet idag när jag läste din kommentar som du skrivit på IKEAs bild gällande det där spa´t på 3 kvadrat. :D

  Visa den sidan lite mer vetja. Då lär det rassla till i alla tänkbara sammanhang!

  Klämkäck ;) kram!

  • Jo, visst kan det vara så, ett bittert avståndstagande. Men så har jag alltid reagerat, hellre än att bli sårad åter igen.

   Den där ikeakommentaren tyckte jag själv blev hysteriskt rolig, om nu någon verkligen fattade vad jag menade. Jag har sån humor, bitsk och cynisk men den är svår att få fram på kommando…. Ska jobba på det där lite!

 4. Hm ja nin dotter bloggade hon slutade bla för det var inte många som kommenterade !
  Ibl kanske man går in och läser orkar inte kommentera kanske för att
  man kanske inte mår så bra…

 5. Fast det är inte bara brist på kommentarer som är trist alltså. Jag bloggar mycket för mig själv liksom Evakuera ovan så det är inte det som jag är avis på.

 6. Ok Men fortsätt du !
  det är bra Många tips man fått skrivit upp tex..
  Bra med denna blog den innefattar allt!
  visst det är kul nagellacksintresset det har vi ju ihop!
  sEN SÅ ÄR DU JU SÅ DUKTIG ATT FOTOGRAFERA !
  tA ÅT DIG,
  OOPS capsl va på igen

 7. Alltså, jag läser faktiskt alla dina inlägg och så har jag dig länkad på min blogg. MEn jag vet precis vad du menar när folk inte kommenterar, det är inte särskilt kul, det håller jag 100 med om. Men som du sa, det hänger på att man är ute o kommenterar själv.

  Föresten så gillar jag din slags humor, jag tror jag är lite likadan.

  KRAM

 8. Jag gillar din blogg och läser den varje dag, bra inlägg, välskriven, roliga tips – framför allt intresserad av sånt som rör hår och lchf, dessutom tar du skitsnygga bilder!
  Keep up the good work!

 9. Där ser du, man uppskattar det du skriver. Tro på det ! Man behöver inte alltid få hurra-rop från andra. Bara du själv är nöjd med det du gjort, nöjd att du fått fram det du ville säga/skriva/fota – då är det bra.
  Det är som de andra säger – för att få kommentarer måste man kommentera själv. I början får man bara pliktskyldiga tack-kommentarer, men efterhand – om de gillar ens blogg – får man spontana kommentarer. Det är ett jättejobb, som jag själv just nu inte är speciellt aktiv med.
  Snälla Karin, försök se allt det positiva inom dig och i ditt liv istället. En positiv tanke/handling föder nya sådana – ringar på vattnet vet du.
  Hur går det med boksrivandet förresten ?
  Hur blir det med fotokursen – kom du in ?

 10. Jag är en trogen läsare av din blogg men är en sådan som bara kommenterar om jag kan tillföra något. Med det menar jag inte att jag inte uppskattar dina inlägg. Att kommentera bara för kommenterandets skull ligger inte för mig och även om jag ibland inte alltid håller med dig i vad du skriver så ser jag ingen vits i att argumentera i ett kommentatorsfält. Dock förstår jag att det kan vara lite tradigt, en bekant på Facebook skrev något om att det typ är 95% som bryr sig om dig (på FB), resten är bara nyfikna och jag kan tänka mig att det är lite samma känsla att blogga och dessutom blogga så pass personligt som du gö ibland. Keep up the work säger jag och jag älskar när du skriver glada och positiva inlägg! Det smittar av sig!

Comments are closed.