24 april, 2024
Okategoriserade

Hemma från Höganäs!

Hemma igen efter en helg nere i Skåne!

Jag besökte min moster Solweig som bor nere i Nyhamnsläge utanför Höganäs. Vi sov i husvagnen eftersom huset var fullt med andra gäster, vilket såklart gjorde allting ganska mysigt. På fredagen hann vi inte göra så mycket, vi skjutsade ner Lars till Helsingborg och åkte sedan tillbaka till Nyhamnsläge, därefter åt vi bara middag och tog det lugnt.

På lördagen gick vi upp tidigt och åt frukost i husvagnen, bara mamma och jag. Vi åkte sedan till Arild där vi tillbringade drygt en timme med varsin kamera i näven fotandes hus och blommor. Arild är en sådan där Mio Min Mio-by, med hus täckta med stockrosor och hortensior och tak av halm. En boende vi mötte kallade byn för Nostalgisk Pennalism, hehe.

Massor av bilder därifrån kommer sen!

Därefter vidare till Mölle för ett kort stopp, innan vi åkte ner till Helsingborg och Råå för att hämta Lars. Vi skulle ha ätit lunch där i Råå, men det blev ett kinahak i Höganäs istället till slut. Vi besökte sedan Ittala Outlet och Lager 157 (köpte en cool t-shirt!) och sedan hem till mostern igen för mer kvällsmys. Idag har jag i princip bara suttit i bilen, kom hem vid fem och fick tillbringa någon timme i sängen för att vila upp mig.

Bilden på solnedgången är från i går och kusten utanför Nyhamnsläges hamn. Mer bilder från hela helgen kommer!

En tanke på “Hemma från Höganäs!

  1. Ja DU kARIN!
    MISSADE du Lasses Fiskrökeri på Råå
    De har dem godaste rökta räkor
    Vi var storkund där förr
    köpte alltid 1kg rökta räkor + 1kg färska räkor..
    Ja sen har de alltid julskyltning på Råå 1 vecka innan första advent…
    det hör liksom till. det får man inte missa !!!!

Kommentarer är stängda.