29 april, 2024
Okategoriserade

Mac – Golden Gaze

Jag har länge velat ha en guldskugga, men inte bara en mesig bronsig skugga som inte ger ett metallisk skimmer. Så när Mac lanserade kollektionen Semi Precious och de nya mineralskuggorna slog jag till. Det blev Golden Gaze, från Semi Precious Eyes. Jag är väldigt glad att de gjort en bättre formula, för jag har en annan mineralskugga med fyra nyanser i från Mac som är riktigt dålig!

Baked minerals refined into a powder formula provide exceptionally sheer and lightweight application. Colour builds lightly, layer after layer, without heavy coverage.

Jag provade skuggan efter träningen, så jag lade inte ner så mycket energi på att det skulle bli så himla snyggt. Jag provade med UDPP på ena ögat och på Make Up Stores Platinum på det andra. Platinum tar fram det metalliska mycket mer och får det att blänka, att bara ha utan primer funkar det också dock men inte lika starkt. UDPP är naturligtvis hållbart, men ger inte det ompf man vill ha i denna skugga.

På ögonen nedan ser du Platinum på den vänstra bilden och UDPP på den högra, men alltså inte så himla noggrannt gjort.

På armen är det Platinum, bart, UDPP från vänster till höger som gäller.

Hos Purity kan du se mer info om hela kollektionen Semi Precious.

3 tankar på “Mac – Golden Gaze

  1. Har beställt 2 stycken från den kollektionen som jag ska hämta ut på Kicks på måndag. Tack för tipset med att testa olika primers, är lite nervös för att jag kommer bli besviken på formulan men då gäller det att inte ge upp för fort :-D!

    1. Tror inte du blir besviken, de har betydligt bättre formula än tidigare mineralskuggor från Mac. Hoppas du hittar rätt med primer också! :D

Kommentarer är stängda.