28 april, 2024
Okategoriserade

Första fotorundan – blandade bilder

Idag gick jag och Anders ut och fotade med nya kameran! Jag var märkligt oinspirerad, är nog lite rädsla där tror jag…

Men vi gick en runda via Industrilandskapet och Strömsparken och fotade lite iaf. Anders fick agera modell med den äran, lämpligt att ha en sambo som aldrig knotar när man måste testa sig fram med ISO-inställningar och fokuseringspunkter. =)

I övrigt måste jag säga att humöret är väldigt lågt, trots alla bra saker som hänt denna vecka. Det känns som minsta kritik går rakt in i hjärtat och gräver ett stort hål. Tyvärr leder detta till paranoia också, jag känner mig väldigt utsatt just nu…

Svara gärna på undersökningen nedan! Inställningar är alltså ISO-tal, vilket läge jag fotat i osv.


6 tankar på “Första fotorundan – blandade bilder

  1. Men, vad är det för kritik du har fått?! För vad, liksom? :O Ett hett tips är att ifrågasätta kritiken och bestämma sig för om den är rimlig eller inte. Alla har ju sina upplevelser och ”sanningar”. Dessa ser ju dock olika ut för alla beroende på tidigare upplevelser etc etc.
    Dessutom kan det ju finnas andra saker bakom, avundssjuka, egna problem och liknande.

    1. Kolla på Nailmail, även om det inte är personlig kritik är den ändå smärtsam. Sedan fick jag skit av en annan sminkbloggare också som verkligen knäckte mig totalt… Lite överkänslig just nu kanske jaa!

  2. Hmm, läste din nailmailblogg nu. Är det detta du menar? Kommentaren angående ”sålt din själ” var totalt skrattretande! Jag garvade HÖGT eftersom den är totalt snevriden och jag anar ett rejält mått av provokationslysta bakom den. Vad har liksom en själ med företagande att göra? Det handlar inte om känslor, utan om business! Man får det man betalar för.
    Dessutom är många av grejerna som säljs på eBay, Tradera etc fejk! Jag köpte en gång ett mineralpuder från i.D. Yeah right! Det var värsta plagiatet!
    Dina lack är ju garanterat äkta och sådant kostar.

  3. Såg ej din ovan kommentar innan jag skrev den andra kommentaren. Hur som helst så tror jag att det gäller att inte se andra bloggare som sina ”vänner”, utan avskärma sig rätt rejält. Vara personlig, men ändå formell då det kommer till bloggkollegor. Särskilt om ni på sätt och vis är ”konkurrenter”.

  4. Fotokommentar – de två sista bilderna ovan är ju suveräna. Kul att se.

Kommentarer är stängda.