26 april, 2024
Okategoriserade

6.6 kg senare

Kommer ni ihåg det här inlägget, på mig i underkläder?

Fotot till vänster togs den 19e november 2010, min exakta vikt då vet jag inte men jag tror inte jag var så långt från 75-76 kg. Om du nu kan bortse från mitt trötta utseende, lägg märke till fläsket runt midjan och låren. På bilden till höger är från igår, där jag alltså väger 70.3 kg. Just igår fick jag mens också, så magen är aningens svullen. Men visst kan väl den mest förhärdade förnekare se att jag gått ner? Tom jag, som är min största kritiker ser det.

Midjan är smalare och låren är slimmare fast de fortfarande är feta. Även runt hakan och axlarna är det smalare. Så, förhoppningsvis kan jag visa en ny bild om ett halvår där det är ännu mer skillnad!

Kolla Cissi Wallins träningsblogg förresten, här lade hon ut före-bild!

9 tankar på “6.6 kg senare

  1. Jag ser skillnad mellan bilderna men inga fel med din kropp. Jag skulle kunna misshandla någon svårt för att få en lika fin mage som din :)
    Kämpa på :D

  2. Japp, nog syns det allt!
    Det är stor skillnad på benen också.
    Du jobbar på jättebra! Grattis :)

  3. Men wow vilken skillnad!!! Och tänk vad mycket lättare din kropp är, och starkare, tycker det syns speciellt på dina vrister som på före-bilden ser svullna ut. Tänk att kånka runt på 6,5 mjölkpaket, klart kroppen tar stryk.
    Bra kämpat och det verkar gå i en lagom takt.

Kommentarer är stängda.