Det här tycker jag var jätteintressant – en modellagentur för äldre mellan 40 – 108 år! Otroligt häftigt, se bara bilderna så vackra de är!

Fading Beauties – Models with Content

Den nya generationens modellbyrå lanserad i Stockholm

Fading Beauties är ett nytt koncept inom media-, skönhets- och reklambranschen, drivet av den internationella performance artisten Marta Oldenburg. Fading Beauties är inte en klassisk modellbyrå, det är inte enbart en förmedling av modeller med vackra ytor. Fading Beauties är ett konstnärligt projekt som förmedlar personligheter med innehåll. Alla modeller är vackra, personliga och har en stark utstrålning. De flesta har en bakgrund inom dans, konst, fotografi, teater, TV, udda konstnärsinriktingar och i vissa fall även som modeller från tiden då det verkligen begav sig, dvs 60-talet.

Bild från Fading Beauties

Från Fading Beauties kan du boka modeller som tillför ditt projekt mer än bara utseende. Du får en personlighet, en talang, en extra faktor som för ditt projekt framåt, vare sig det gäller en modefotografering, ett reklamprojekt eller en konstnärlig essä. Våra modeller är från 40 upp till 108 år unga och vi har både män och kvinnor representerade i alla former och  färger.

Bild från Fading Beauties

”Tanken med Fading Beauties projektet har sakta vuxit fram hos mig då jag aktivt följt media och sett internationella trender” berättar Marta Oldenburg grundare och drivkraften bakom Fading Beauties. ”I internationella media ser man mer och mer hur idealen växlat, de flesta vill idag ha innehåll före ytlighet, känsla före image. Därför grundade jag Fading Beauties. Jag har förmånen att känna många vackra personer som alla har starka personligheter. Nu har jag samlat ett tiotal av dem till detta projekt och ser fram emot att erbjuda den svenska marknaden ett helt nytt koncept av modeller. Agenturen kommer kontinuerligt expandera och förändras för att ständigt kunna erbjuda något ni inte finner någon annanstans”.

Bild från Fading Beauties

Fading Beauties har vernissage på Vassa Eggen, Birger Jarlsgatan just nu. Välkommen att se vackra, exotiska, berörande, roliga, konstnärliga bilder tagna av Henrik Halvarsson och se med egna ögon skillnaden mellan Fading Beauties och klassiska klippdocksmodeller. Fotografierna hänger kvar i Vassa Eggens lokaler under hela maj-månad, så att ni kan slinka in och se dem på nytt och på nytt.

För inspiration och fler bilder och information se hemsidan
www.fadingbeauties.com

Okategoriserade

Comments are closed.