Gillar du glass och har en iPhone? Då får du inte missa att ladda ner GBs egna app där du kan få olika erbjudanden och bjuda någon på en gratis glass! Hoppas den kommer för Android också snart!

Hej!

GB Glace har utvecklat en iPhone-applikation med namnet ”GB Glace” som lanseras idag, den 4 april i iTunes App-store.

Med appen kan du dela en glass med någon du tycker om utan att ens besöka glassboxen då man nu med hjälp av appen kan ge bort en glass och samtidigt säga några uppmuntrande ord.

Exempelvis kan en lekfull vårflirt på ett café kryddas med en Magnum Caramel & Nuts som har det förbestämda meddelandet ”You had me at hello” medan en TwisterFruit med sitt budskap ”Ska vi åka berg-och-dalbana ihop?” passar inför ett tivolibesök.

Så här fungerar appen:

Säg det med en glass!

Med appen kommer du att kunna skicka GBs glassnyheter som en mobil kupong i ett SMS tillsammans med de specifika glassbudskapen, t.ex ”Vill du leka?”, ”Du är het” eller ”You had me at hello”.

Glass-shop.

Du får möjlighet att välja bland GBs alla glassar för att skicka dem som en mobil kupong samt skriva ditt personliga meddelande som levereras i ett SMS.

Glasserbjudande.

Under våren kommer GB lägga ut olika typer av glasserbjudanden som de som hinner först till applikationen kan ta del av.

Glassiga hälsningar!

Okategoriserade