1 maj, 2024
Okategoriserade

Gårdagens outfit

Vi gick hem rätt tidigt igår, redan vid halv 11 eller så. När den afrikanska dansen började insåg vi båda att vi var för trötta och slitna för att orka vara kvar. Anders dras fortfarande med sviterna av en förkylning och jag hade huvudvärk. Dessutom blir jag alltid väldigt gråtmild och nedstämd när jag dricker alkohol – trots att det är champagne! – så det kändes inte så kul att vara kvar.

Men så här såg jag ut igår iaf. Vita strumpbyxor åter igen, minns bloggfesten jag var på för två år sedan… Min klädsmak har inte förbättrats sedan dess. Dessa vita strumpor var åtminstone lite coola, med Guns’n’Roses-tema. Köpte dem på Lindex på julrean för 30 spänn. Den svarta klänningen köpte jag från Vila via Bubbleroom, till begravningen förra sommaren. Den är lite för lös runt bysten på mig så den satt inte särskilt bra.

Håret då, ja, galet. Vet inte vad jag tänkte på. Hade det lite nerplattat bakom örat på kvällen sen, så då såg det lite bättre ut. Mejken var en enkel svart sotning med röda läppar. Väskan är i sammet och beströdd med pärlor, köpt på eBay för massor med år men aldrig använd förrän i går!

Om ett år med samma intensiva styrketräning som idag kommer jag minsann ha bra mycket snyggare ben än så där! Pfft!

8 tankar på “Gårdagens outfit

  1. Klänningen och håret var jättefint! Sminket med såklart :)

    Inget fel på dina ben nu ju, men kanske att dom vita strumpbyxorna inte är jättesmickrande?

  2. Riktigt läcker kvinna:) Jag gillar faktiskt de vita strumporna, för de ger ett lite Vivianne Westwood-stuk på din outfit! Håret och hårfärgen är helt perfekt på dig också.

Kommentarer är stängda.