27 april, 2024
Okategoriserade

Längtar efter

Har just satt i mig en jävla caffelatte-shake, så jävla ovärt… Förlåt mina svordomar, men det är verkligen inte kul att äta dessa. Försöker begränsa mig till en om dagen nu iaf.

Ikväll blir det grönsakssoppa, hoppas den är godare. Även det receptet och råvarorna kommer från Årstidernas vegetariska middagslåda, de som bjöd på gruslunchen förra veckan. Förhoppningsvis är denna soppa mer, hm, god?

Annars längtar jag efter:

  • Tagliatelle med oxfilé och skogssvamp och tryffelolja. Siktades senast på en restaurang i Göteborg för kanske fem år sedan. Drömmer om det fortfarande.
  • En fin, saftig och mör entrecôte från Texas Long Horn. Mmm…
  • Grillsäsongen, där jag bara grillar saftiga och underbart härligt marinerade fläsk- och oxfilér utan urskillning och utan betänkligheter. Mmmm, grillsäsongen…
  • Sushi i mängder. Gärna på ett ställe med klass som har typ €30 för sushibuffé eller nåt sånt. Åhh, skulle kunna tänka mig att åka till Tyskland bara för deras sushi.
  • En Double Whopper, gärna med fullkornsbröd. Åhhh, Buuuurger King…

Längtar du efter nåt speciellt? Inte så lätt att leva med en vegetarian och inte ha råd att köpa så mycket mer mat än det vi äter tillsammans. Dessutom är det ju Anders som lagar den mesta av maten och vi tycker inte heller att vi har råd eller ork att laga två olika maträtter.

Men åhhh, the craaavings!

2 tankar på “Längtar efter

  1. Hihi, jag är vegetarian, men äter fisk i alla fall! Det är gott att grilla. Kan bli sugen på kött av doften, men när jag tänker på vad det är så tappar jag aptiten. Vad brukar din kille laga för mat?:-) Alltid roligt med nya inputs!

    Håll ut, grillsäsongen är snart här!
    /E.

  2. E: Anders lagar det mesta och vi byter ut kyckling i recept med quorn. Men just nu experimenterar vi rätt mycket med olika recept, det är kul! :) Kolla på quorn.se, där finns en massa bra recept!

Kommentarer är stängda.