19 april, 2024
Okategoriserade

Allevo fiber

Är det någon som provat dessa piller? Fungerar de? Jag har nu officiellt gått över BMI till överviktig, 76,8 kg på 175 cm. Inte alls roligt, men jag har ju åtminstone börjat träna tre gånger i veckan plus lång promenad. Så jag är ju iaf på rätt väg. Men det är trist att vara överviktig, även om det inte är the end of the world…

Kostfiber för viktminskning. Lämpligt som komplement till Kick Start produkterna.

Allévo Fiber+ är ett kosttillskott med kostfiber som är ett utmärkt hjälpmedel när du vill minska din vikt. Kapslarna innehåller glukomannan som tillsammans med vätska sväller ca 200 gånger sin egen volym och bildar en gel. Det gör att utrymmet i magsäcken minskar vilket ger en mättnadskänsla. Tänk därför på att dricka mycket vätska tillsammans med kapslarna.

Allévo Kick Start produkter i kombination med Allévo Fiber+ hjälper dig att snabbt komma igång men har även fördelen att Allévo Fiber+ behåller sin volym genom tarmen och underlättar tarmverksamheten.

Finns på Svenskt kosttillskott för 85 kr.

2 tankar på “Allevo fiber

  1. Hej! ja jag har testat dessa, tyvärr tycker jag inte att de var de bästa för mig. jag kände mig mer uppblåst än att få en mättnads känsla :(. jag har prövat det mesta men jär nu fast i Oriflame’s wellness balance shake. Funkar på flera områden, både i viktminsknings syfte & ifall man vill ha ett nyttigt mellan mål eller xtra efter träning. Den kan blandas med vatten 30 min före mål eller om man vill byta ut ett mål kan man göra den till en smoothie, om man nu ska gå ner i vikt. Gå gärna in & titta på: http://apps.facebook.com/oriflamestore/1041112015 eller oriflame.se för att läsa mer! ha det! mvh Zandra

  2. Ja jag har provat något liknande med samma verkande ingrediens. Tyckte det var sådär. Kändes lite obehagligt i magen. Något annat som jag provat och gillat är liposinol som ska intagas efter fet måltid. Det funkade förvånansvärt bra för mig!

Kommentarer är stängda.