24 april, 2024
Okategoriserade

Kitsch i hallen

Jag är lite knäpp. Jag gillar kitsch och prydnader, framförallt de som jag köpt utomlands på mina resor. Men jag har också en del grejer som jag köpt på tex Tradera som jag liksom bara, ja, gillar!

Dessa två hyllor har jag i hallen, rakt fram när man kommer in. Bilden på mig är från NT-artikeln jag var med i 2009, den är rätt fin så den fick vara med. Vi har en massa andra bilder på mig, Anders, Wendy och Nadine och mina egna foton i hallen. Men denna bild fick inte riktigt plats så den fick en egen hylla. Vi har också två tavlor med ord som liksom sätter tonen i vårt hem (är tanken). Fred och Kärlek på en massa olika språk. Gillar att Fred heter Vrede på nåt språk, tyska? Holländska?

Jag har också nu fyra st keramikananaser från Hjulsbro Hjo, mitt senaste favvoitem. På övre hyllan har jag fyra Ittala-skålar, varav en i liten och lite mörkare än vad bilden visar samt den ljusa turkosa som är fejk.

De turkosa lejonen är min mormors, också riktigt perfekta i min kitsch-stil. =) Kommer nog byta den där ljusslingan tror jag… Buddha borde jag kanske också ha någon annanstans…

Samlar du på nåt onödigt? Och vill du se mer från mitt hem?

9 tankar på “Kitsch i hallen

  1. Åh, jag verkligen ÄLSKAR kitsch och kollade på en vit sådan där ananas senast igår! :) Tror den kom från Ilva eller vad det hette, såg den i en gammal inredningstidning.

    Lejonen är verkligen to die for!

  2. Gillar Buddhor :D Klart man vill se mer av hemmet, älskar allt som gör att man blir inspirerad.

  3. Snyggt, men jag skulle ta bort det vita trädet och Buddhan.
    Sen skulle nog ljusslingan bytas. Det finns ju LED-lister, små tuma saker som man fäster under/på hyllan. Kolla sånt.

Kommentarer är stängda.