Jag kan inte riktigt göra en årskrönika i år. Visst hade jag kunnat hålla den ytlig, men allting kommer ändå mörkas av att jag i juni förlorade min pappa.

2010 var ett hemskt år. Något bra hände säkert, det var tex trevligt att träffa mina kusiner igen som jag knappt haft kontakt med. Nu finns de bland mina vänner på fejjan. Men jag hade hellre sluppit träffa dem om det inneburit att min pappa fortfarande levde…

Det enda bra jag kan komma på under 2010 var att vi fick en ny soffa, att jag via Nailmail blev vän med Lotta och att Wendy fortfarande är frisk och glad.

Så, med 2010 i backspegeln önskar jag er alla ett underbart nyårsfirande och att 2011 blir gnistrande, glimrande, härligt, skönt och UNDERBART!

Gott Nytt År!

Okategoriserade
 1. Det känns rent generellt som att 2010 var året då så mycket förändrades för så många! Förändringar är ofta bra, men när de utgörs av att man förlorar en älskad, ja då finns det ju inte mycket att jubla över…
  Jag önskar dig ett gott(ja, det ska det ta mej fan bli!) nytt år, Karin, med hopp om att 2011 bara innefattar trevliga förändringar:)

  Kram:)

  • Moonstruck: Ja, det verkar som om många i bloggvärlden varit med om omvälvande saker under 2010. Jag gillar förändring, men inte i min närmaste familj. 2011 ska bli ett riktigt bra år, tillsammans med underbara människor och glada kunder!! :D KRAM och Gott Nytt År!

   Marianne: Åh jag hoppas du inte var med om något hemskt under 2010, jag beklagar i sådana fall i efterskott. Men visst ska vi göra allt för att 2011 enbart ska bli lycklig? Gott Nytt År!

 2. Gott Nytt År!

  2010 kan jag hålla med om var ett skitår, jag hoppas att 2011 blir bättre för oss alla. Ta hand om dig och de dina, förhoppningsvis ger det sig. Det är vad jag intalar mig. Gott Nytt igen, så ses vi med nya nailmailbeställningar (BB C. är tilltalande bland flera).

Comments are closed.