7 maj, 2024
Okategoriserade

Fantastiska Glee

Följande klipp kommer från Glee, där Kurt sjunger för sin pappa som ligger i koma. Jag har faktiskt inte sett avsnittet själv men hittade det på Beautifulones .

Det är verkligen ett helt fantastiskt klipp, han sjunger så jävla bra och ja, ni kan ju bara gissa hur jag kände när jag hörde det…

4 tankar på “Fantastiska Glee

  1. Jag gråter tyst när jag ser det här klippet. Jag har sett avsnitten och jag var så sjukt ledsen för Kurts skull även om jag vet att det inte är på riktigt. Men han är sjukt duktig där.

  2. Blev oerhört tagen. Min pappa är i livet, men blev väldigt berörd. Vad är det? En tvserie, eller? Har helt missat det.

  3. Glee är en high school-tvserie, där de helt enkelt sjunger en massa. Fast det handlar om en grupp elever som är med i en glee-club, uppträder osv…. Svårt att förklara, men väldigt bra.

  4. Avsnittet är helt underbart bra, pappan har fått en hjärtinfarkt och ligger i koma (och jag ba, wtf? Ofta det händer…) och Kurts kompisar vill hjälpa honom (för att de tror på gud och allt möjligt), men han säger ifrån och vill inte ha deras hjälp. Tror dock det går bra, för pappan gifter sig senare :D

Kommentarer är stängda.