Jag råkade visst hoppa över denna! Jag tog dag 20 istället, så därför blir det lite konstigt idag.

Oups!

Nå, jag försöker att inte ångra sådant jag gör för mycket. Visst kan jag ligga och grubbla på sånt jag gjort under dagen eller sånt som hände för evigheter sedan, ångra att man sa det och det till den och den personen. Det hör till när man har problem med ångest tyvärr.

Men det jag ångrar mest av allt, som jag verkligen ångrar och retar mig på, är att jag sålde min lägenhet. När jag och mitt ex efter 6,5 år flyttade isär köpte jag en lägenhet på 65 kvm. Den var billig som fan, 60 000 kr och låg rätt bra till tycker jag. Nära resecentrum, stan och campus men den var väldigt sliten så jag fick tapetsera/måla om i alla rum.

Där bodde jag ca 1,5 år och trivdes väl rätt så bra. Kanske hade stället lite dåliga vibbar och visst hade jag mått mycket dåligt där, men säg den plats jag bott på som jag inte mått dåligt i?

Men jag träffade F, han bodde i Linköping och jobbade där, så efter att vi varit ihop ett halvår bestämde vi oss för att flytta ihop. Förutom att jag ångrar att jag ens blev ihop med honom, för han var inte en snäll man innerst inne, så ångrar jag alltså att jag alls sålde.

Jag fick 200 000 kr för lägenheten, vilket innebar att jag inte fick CSN halvåret efter. Jag fick leva på lägenhetspengarna hela det halvåret jag fortfarande pluggade. Först i maj tog jag min examen. Dessutom fick jag betala tillbaka 10 000 kr till Försäkringskassan för bostadsbidrag. Så det var väldigt mycket som gick åt skogen med den försäljningen. När vårt förhållande dessutom gick i stöpet fick jag ju hyra en lägenhet istället, tänk om jag haft kvar den gamla men uthyrd?

Så, tänk dig för innan du säljer…

Okategoriserade
  1. Usch ja, sånt där kan man ju gräma sig över lite. Men samtidigt ett sunt tecken på att man vågar ta beslut och inte är alltför velig. Själv ångrar jag att jag inte köpte en lägenhet när jag flyttade hit för nio år sedan och priserna var otroligt låga. Då var 20 000 nästan helt oöverkomligt, iallafall när man inte insåg vad man hade sålt den för fem år senare. Nåväl, iofs hade jag säkert sålt den mycket mycket tidigare iallafall, finns säkert någon mening med att man under en viss period av sitt liv ska flytta mycket. Om inte annat så gör man sig av med onödig inredning :)

Comments are closed.