24 april, 2024
Okategoriserade

Day 14 – What you wore today

En till ”What you wore today”? Fasiken, är detta en modeblogg eller? Pfft!

Tur att det är så städat där i bakgrunden.

Idag är jag klädd så här. Iaf från 4 och framåt, jag hade jeans på mig tidigare men glömde fota. Det är en gammal tröja från H&M med överjordiskt långa ärmar men kort över magen, svart t-shirt med en drake på från Singapore som nog var för liten redan då (då vägde jag iofs 10 kg mindre), rosa mjukisbyxor från IKEA som jag har hemma och strumpor. Dags att tvätta är det också, har på mig stringtrosor.

Det är verkligen jobbigt att se helkroppsbilder på mig. Har inte insett att jag är så, kraftig? Jag måste verkligen göra något nu!

Förövrigt bär jag en väldigt tung själ just nu. Jag önskar att jag hade en stor och stark ekonomisk kraft bakom mig, då skulle det vara så mycket roligare och enklare att driva företag. Fattar inte hur jag jag ska få det att gå runt…

3 tankar på “Day 14 – What you wore today

  1. Du är inte kraftig, däremot är det en knepig vinkel på kameran som gör att underkroppen ser bredare ut än vad den är. Du skulle nog se helt annorlunda ut uppifrån eller rakt framifrån.

  2. Jag säger som Nageldraken, den vinkeln är inte smickrande för någon. Du är inte alls tjock! Du är alldeles lagom och dessutom snygg!

Kommentarer är stängda.