Nyss hemkommen från Stockholm gick jag till MedaSkin för ett återbesök för min TCA-behandling. Det hände en grej som gjorde mig rätt upprörd innan men jag måste säga att Agneta är så underbar! Tack så mycket för din förståelse!

Nå, jag trodde iaf att jag skulle göra ett återbesök och kanske en TCA-behandling, men vi bestämde att nästa behandling gör vi i slutet på månaden igen. Däremot fick jag salisylsyra på kinderna och hakan, och ja, ni ser ju varför på bilden nedan. Mens snart och då kommer det rätt mycket finnar. Bla den stora kratern på kinden som nu efter denna behandling lär krympa ihop totalt! Yay!

Salisylsyra sved faktiskt mycket mer än min TCA, men det beror till stor del på att jag helt enkelt har ”tunnare” hud nu. Och som Agneta sa, även om jag har finnar så syns det stor skillnad på min hud! Det är mycket mer lyster och de stora porerna är mindre. Så det känns väldigt bra och jag är verkligen nöjd med resultatet hittills!

Nu har jag ju inte tagit några ordentliga före-bilder, men denna efter en TCA- och en salisylsyre-behandling får duga. Jag ska bli fin, utan några fillers eller annat skräp före jag är 50! Observera att jag är jätteröd pga behandlingen för en halvtimme sen.  Men pigmentsfläcken i pannan och på överläppen ska väck, de stora porerna på kinderna ska försvinna och ärret på kinden? NO MORE!

Målet är snygg med smink och snygg utan!

Okategoriserade
 1. Spennende! Jeg elsker slike behandlinger.

  Må bare si at jeg ikke har fått fjernet store porer på tross av mange ulike syrebehandlinger.
  Men tca pelling på 20% fjerner pigmentflekker etter en behandling.
  Til arr bruker jeg tca cross, det er å ta en tannpirker med tca og stikke inn i arr for å fjerne de gamle ”veggene inne i arret.

  Bare spør visst du lurer på noe:) mitt beste råd når en skal forbedre hud er å bruke a vitaminsyre og c vitaminer samtidig slik at huden bedere bygger seg opp igjen, syrebehandlinger tar jo av huden, magien skjer når den bygger seg opp igjen.

 2. Google tca cross:) det er så enkelt som at du kan punktbehandle arr. Istedenfor å legge tca over hele ansiktet kan du duppe en tannpirker i tca å presse den inn i arr. Dette gjør at veggene i arret blir fjenet og arret kan bygge seg opp igjen og forhåpentlig bli mindre synlig når ny hud er på plass.

  Finnes mange c vitamin produkter, jeg handler avalon c vit krem og serum på iherb.com, der er det billig:)

  Om du har hørt om obagi bluepeel så er det denne behandllingen jeg forsøker å utføre hjemme, da må en klargjøre huden i noen uker med aberela(a vit) innen tca peeling og fortsette med vit a og vit c etter behandling slik at huden bygger seg opp så bra som mulig.
  Vi c beskytter også huden da det er et antioxidant.

Comments are closed.