24 april, 2024
Okategoriserade

Saker som gnager på min själ

  1. Min garderob är fortfarande jättestökig. Av 300 plagg använder jag kanske 50 eftersom resten ligger otillgängliga.
  2. Mitt minne är helkasst, jag glömmer saker till mina kunder och vänner. Nära utbränd, yes.
  3. Lägenheten är alltid stökig. Det ligger alltid saker överallt och samtidigt som jag mår dåligt över att se det orkar jag inte ta tag i det.

Fast iofs, jag är ju en manipulativ människa utan själ, så det ovan är ju bara en petitess.

12 tankar på “Saker som gnager på min själ

  1. Åh!

    Min garderob befinner sig nog i samma skick som din gör! (men min är full med brallor jag inte kan ha längre som jag vägrar slänga :P) Om det kan göra dig lyckligare läcker mitt minne som ett såll och jag har knappt koll på vad som ska in när och hur :P Vår lägenhet är hemskt stökig när jag har tenta, det blir inte att man hinner göra någonting >.<

    Manipulativ människa utan själ? Sagt av vem? :O

  2. Jag känner igen det där med att minnet inte är vad det borde vara.. jag misstänker stress i mitt fall också.. suger gör det i alla fall!

    Ja jag undrar också över det där med manipulativ människa utan själv? Vem har sagt nåt sånt? O.o

  3. Håller med Anders. Det säger allt om henne och inget om dig. Sådant gör man bäst i att inte lyssna på, och när det gnager som värst, begrav näsan i en mjuk kattpäls och känn kärleken. Det lindrar. :)

  4. Hej fina du! Nu är det såhär att jag söker massvis utav människor runt om i landet som gillar att skriva! Det handlar nämligen om ett projekt jag håller på med där jag vill att alla skall vara med och skapa en kärleksbok. En bok enbart om kärlek. En finfinfin bok fylld med kärleksnoveller helt enkelt från alla möjliga olika människor! Så om du tycker att det här låter intressant så får du hemskt gärna kolla in min blogg om projektet, tjoho ♥

  5. Positiva tankar föder positiva känslor – negativa tankar kan bara föda negativa känslor och beteenden. Du blir vad du tänker.
    Du skulle vara med här i Sundsvall – här får vi maximum dos av positivt tankesätt och tekniker.
    Kram min goaste tjej i hela världen – kramis

  6. Det är verkligen inte första gången din styvmor är så här elak mot dig. Det är verkligen hemskt och tragisk hur en människa kan fungera. Visst ska du strunta i det hon säger men jag förstår också att det svider- för det gör onda ord och jag har en känsla att hon vet exakt vilka knappar hon ska trycka på för att såra dig ordentligt.

  7. Klart det gör ont, hur mkt vi andra än uppmanar dig att strunta i vad hon säger… Tyvärr fungerar vi ju så. Men, tillåt mig fråga: Hur kan du bry dig om du är utan själ…? Något att fundera på, eller hur…?
    Jag har kollat din blogg ett bra tag nu, och även om jag kanske inte alltid håller med dig i precis allt du skriver, (man är ju olika, men jag gillar din blogg mkt ändå!) så kan jag skriva under på att du definitivt INTE är utan själ!!! Ibland kanske du t o m är lite väl mkt själsligt utrustad! Kände igen mig mkt i när du skrev om din depression och dina tankar kring medicinerna, du är sannerligen en mkt känslig och omtänksam person!!! Det är sådana som vi som bränner vid (inte ut) oss!!!
    Tycker emst din styvmor verkar ha läst manualen/manuset till askungen, hon beter sig ju onekligen som denna styvmor…Inte första gången jag läser om hennes elakheter… Luta dig mot din oerhört kloke man, han verkar vara underbar!!!
    Kramar i massor!

  8. Styvmor suger hårig tå. På ren svenska.

    Men du, 300 plagg i garderoben??? Herrejistanes vad mycket kläder! Jag tycker att Anders ska bygga en walk-in closet åt dig i julklapp:) Tänk vad lyxigt…

    Känner igen mig i det du skriver om dåligt minne; jag har det likadant. Nu har jag gett mig den på att börja meditera för att se om det hjälper mot stressen, men jag är så trött hela tiden så jag somnar inom fem minuter från det att jag satt mig bekvämt. Fast då vilar jag ju iaf ;)

    1. Ja, jag gissade bara på 300 plagg, har ju ingen aning eftersom de bara ligger i en hög! Kanske inte är så mycket, fast räknar man alla strumpor och trosor så… ;)
      Åhh, sova… mmm

Kommentarer är stängda.