Det är verkligen skillnad på chiclit och chiclit! Denna, Den man älskar av Emily Giffin, är av den bra sorten!

Tänk dig att du går på gatan och så möter du ditt ex, som du inte sett eller hört av på 8 år. Det händer Ellen i den här boken och det ställer allting på ände. Ellen är framgångsrik fotograf, gift med sin bästa väns bror Andy. Mannen hon möter på gatan är hennes ex Leo och de har inte hörts av på hela den tid de varit ifrån varandra. Ellen blir erbjuden ett stort fotojobb, tillsammans med Leo och det är här allting börjar. Ellen blir helt enkelt osäker på sin kärlek till sin man och det överklassliv hon hamnar i i Atlanta.

Bra och mysig bok, bra chiclit som sagt!

Betyg: 4 av 5.

Ellen Dempsey har allt: en våning i New York, en framgångsrik karriär som fotograf, och inte minst underbare maken Andy. Ellens äktenskap inte bara verkar perfekt, det är perfekt.

Men tre månader in i det lyckliga äktenskapet springer Ellen på Leo – första kärleken som bara försvann ur hennes liv efter ett bråk en nyårsnatt för sju år sedan. Leo, som helt utan förklaring lämnade henne hjärtekrossad och bitter. Det ena leder till det andra. Ellen börjar ifrågasätta det liv som hon lever tillsammans med Andy … För om Andy är den stora kärleken, varför kan hon då inte glömma Leo?

Comments are closed.